Anglia: Vardy ideiglenesen kikerült a keretből – jó oka van rá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.23. 09:42
Egy éve Jamie Vardy lemondta az esküvőjét, amikor életében először meghívót kapott az angol válogatott keretébe. A Leicester City csatára most visszakapja a kölcsönt, Roy Hodgson szövetségi kapitány engedélyével elhagyhatja az Eb-re készülő Anglia edzőtáborát, és az Ausztrália elleni pénteki felkészülési mérkőzésen sem kell pályára lépnie – helyette megnősül.

„Jamie szerdán megnősül, most pár napig nem látjuk – jelentette ki Hodgson vasárnap a Törökország ellen Vardy győztes góljával 2–1-re megnyert találkozót követően. – Tavaly júniusra tervezte az esküvőjét, de miután behívtam a válogatottba, elhalasztotta. A legkevesebb, hogy most visszaadjam neki a kölcsönt.”a Törökország ellen Vardy győztes góljával 2–1-re megnyert találkozót követően. – Tavaly júniusra tervezte az esküvőjét, de miután behívtam a válogatottba, elhalasztotta. A legkevesebb, hogy most visszaadjam neki a kölcsönt.”

Vardy akkor élete első válogatottságára készült, most viszont angol bajnokként megkérdőjelezhetetlen a helye a „háromoroszlánosok” keretében.

„Talán sokakat meglep a döntésem, de egyáltalán nem aggódom Jamie miatt, biztos a helye a keretben” – mondta Hodgson, aki az Ausztrália elleni mérkőzésen Harry Kane mellett Daniel Sturridge-ot, Wayne Rooneyt vagy Marcus Rashfordot vetheti be. Az MU tinédzser támadója cserét kért sérülés miatt az FA-kupa döntőjében, de Hodgson mindenkit megnyugtatott, nem súlyos az állapota.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik