PL: „bombaüzlet” - a Liverpool hatmilliót fizet saját játékosáért?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.19. 18:35
A szükség nagy úr, ezért angol sajtóértesülések szerint a Liverpool visszarendeli a Lille-ből a belga Divock Origit, akit a nyáron az egész szezonra kölcsönadott a francia csapatnak – ennek azonban ára van.

A 2012 óta a Lille alkalmazásában álló Origi olyan meggyőző teljesítményt nyújtott a brazíliai világbajnokságon, hogy a Liverpool több mint 12 millió eurót sem sajnált érte. A 19 éves belga válogatott támadót azonban a „vörösök” egy idényre rögtön kölcsön is adták addigi csapatának, hogy továbbra is állandóan játéklehetőséghez jusson.

A Liverpool nyári szerzeményei azonban nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, a csatárok adósak maradtak a gólokkal, így a télen Brendan Rodgers menedzser szeretné tovább erősíteni a támadósort. A Premier League 11. helyén álló klub vezetősége elhatározta, hogy az idényben 23 meccsen négy gólnál járó Origit visszarendeli Franciaországból, erről viszont a kölcsönszerződés megkötésekor nem volt szó.

Magyarán a Liverpoolnak újabb hatmillió eurót kell fizetnie saját játékosáért(!) a Lille-nek, ha szeretné, hogy Origi a tavaszi szezonban már a szigetországban futballozzon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik