Liverpool: kútba esett a nyolcmilliós üzlet, bukás az orvosnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.27. 16:32
null
A Liverpool a hetes mezt szánta Rémynek, de úgy tűnik, elmarad a bemutatás (Fotó: Reuters)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint a francia válogatott csatár, Loic Rémy nem lesz a Liverpool futballistája, mert megbukott a kötelező orvosi vizsgálaton.

A Rémyt eladni szándékozó QPR és a Liverpool már mindenben megegyezett a nyolcmillió (más források szerint nyolc és fél millió) fontos átigazolás részleteiről, a „vörösök" ezt követően a játékossal is megállapodtak. A csatár a Poollal készült a 2014–2015-ös szezonra, és várta, hogy aláírhassa négyéves szerződését, majd bemutassák. Az utolsó akadály az orvosi vizsgálat volt, ezen azonban fennakadt. Egyelőre a Liverpool nem kommentálta a lapértesüléseket.

Rémy 2010 nyarán az Olympique Marseille csapatánál már megbukott egyszer orvosi vizsgálaton, miután az MRI szívrendellenességre utaló jeleket mutatott ki. Kéthetes, specialisták bevonásával folytatott vizsgálatsorozat és konzultációk után végül Rémyt egészségesnek nyilvánították, és csatlakozhatott az OM-hez.

A Liverpool a nyáron eddig Rickie Lambert, Adam Lallana, Emre Can és Lazar Markovics átigazolását jelentette be, Dejan Lovren és Divock Origi is hamarosan csatlakozhat Brendan Rodgers csapatához.

JÖTTEK-MENTEK
LIVERPOOL
Érkezett: Lazar Markovics (Benfica, 25.000.000.), Adam Lallana (Southampton, 31.000.000.), Emre Can (Bayer Leverkusen, 12.000.000.), Rickie Lambert (Southampton, 5.500.000.), Kevin Stewart (Tottenham, i.), Lawrence Vigouroux (Tottenham, i.), Suso (kv., Almería), Pepe Reina (kv., Napoli), Adorján Krisztián (kv., Groningen), Tiago Ilori (kv., Granada), Sebastián Coates (kv., Nacional Montevideo)
Távozott: Luis Suárez (Barcelona, Barcelona, 81.000.000.), Iago Aspas (k., Sevilla), Luis Alberto (k., Málaga), Michael Ngoo (szl.), Jakub Sokolik (Yeovil Town, i.), Aly Cissokho (kv., Valencia)
k: kölcsönbe, kv: kölcsönből vissza, szl: szabadlista, i: ingyen

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik