Elbocsátó szép üzenet: Ferguson a „legjobbakat” kívánta C. Ronaldónak

Vágólapra másolva!
2009.07.01. 15:03
A Real Madrid átutalta a Manchester Unitednak a Cristiano Ronaldóért fizetendő összeget, s ezzel a portugál aranylabdás végérvényesen a „királyiak” játékosának tekinthető. Sir Alex Ferguson, az MU menedzsere szép szavakkal búcsúzott egykori játékosától.
A legjobbakat kívánta Ferguson Ronaldónak
Fotó: Action Images (archív)
A legjobbakat kívánta Ferguson Ronaldónak
A legjobbakat kívánta Ferguson Ronaldónak
Fotó: Action Images (archív)
A legjobbakat kívánta Ferguson Ronaldónak

„Cristiano csodálatos játékosa volt a Manchester Unitednak. Az Old Traffordon eltöltött hat éve alatt a világ legjobb futballistájává nőtte ki magát” – búcsúztatta Ronaldót a United hivatalos oldalán Sir Alex Ferguson.

„Teljesítményével az elmúlt időszakban jelentős szerepet vállalt a csapat sikereiből. Tehetsége, szórakoztató képessége és elragadó személyisége világszerte lenyűgözte a szurkolókat” – tette hozzá a skót mester.

Mint ismert, ma a Manchester United hivatalosan is bejelentette, hogy megkapta a Cristiano Ronaldóért járó 80 millió fontot a Real Madrid labdarúgócsapatától. Ezzel a „lépéssel” pedig végérvényesen a „királyiak” játékosának tekinthető Ronaldo.

Ferguson persze nemcsak az aranylabdás játékos múltjáról ejtett néhány jó szót, hanem a folytatásra is sok szerencsét kívánt a portugálnak.

„A klubnál mindenki a legjobbakat kívánja neki pályafutása hátralévő szakaszára” – zárta gondolatatit Ferguson.

Az MU trénerének valóban nincs oka a haragra Ronaldo távozása miatt. Az azóta a világ egyik legjobb futballistájává váló futballista valamivel több mint 12 millió fontért érkezett 2003-ban a Sportingtól, a most érte kapott 80 millió fontból pedig a skót tréner minden bizonnyal meg tudja erősíteni csapatát a nyáron.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik