Simek Péter is a Barnsley csapatánál folytathatja pályafutását

Vágólapra másolva!
2007.03.22. 23:05
Újabb magyar játékos érkezhet a Barnsley csapatához, hiszen a szezon végéig náluk készülhet SImek Péter. A legutóbb a temesvári Politechnica csapatánál futballozó szélső a következő szezontól lehet a másodosztályú klub játékosa.
Simek Péter
Simek Péter
M. Németh Péter
Simek Péter
Simek Péter
Simek Péter
M. Németh Péter
Simek Péter
A télen két magyar játékossal, Ferenczi Istvánnal és Rajczi Péterrel erősítette meg keretét az angol másodosztályú bajnokságban a kiesés ellen küzdő Barnsley csapata, és nem kellett csalódniuk honfitársainkban, ugyanis mindketten hétről hétre jó játékot nyújtanak.

Most újabb magyar futballista lehet a Barnsley csapatának tagja, hiszen SImek Péter a szezon végéig velük készülhet, és a következő szezontól számolhatnak is vele az angolok.

A gyors szélső legutóbb a temesvári Politechnica együttesénél szerepelt, de sérülések miatt kevés lehetőséget kapott a csapatban.

Simon Davey, a Barnsley menedzsere elmondta, hogy Simek a szezon végéig velük edz, utána döntenek a sorsáról. A szakvezető elmondta, reméli, hogy az edzések mellett tartalékmérkőzésen is szemügyre tudja venni a magyar futballistát, mielőtt végleg döntést hozna a sorsáról.

Simek eddig kilencszer húzhatta magára a magyar válogatott mezét.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik