Légiósok: a Barnsley edzője szerint nem történt előrelépés Styles átigazolásával kapcsolatban

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.30. 12:56
Callum Styles téli klubváltására egyelőre nem került sor (Fotó: Getty Images)
Callum Styles átigazolásáról is szót ejtett Neill Collins, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban (League One) szereplő Barnsley vezetőedzője az Exeter ellen 2–1-re elveszített bajnokit követően.

„Callum Styles kihagyta a mai meccset, mivel nem érezte magát jól, így a róla szóló híresztelésektől függetlenül sem tudott volna játszani fogalmazott Neill Collins azzal kapcsolatban, hogy a 23 éves középpályás kimaradt a Barnsley meccskeretéből, majd kommentálta azokat a híreket, melyek szerint a Sunderland megpróbálja szerződtetni Stylest. – Az elmúlt este óta nem történt semmilyen fejlemény. Callum ma azért nem játszott, mert beteg volt, de ezen a héten még bármi megtörténhet számos klubbal és játékossal. (...) Természetesen majd csütörtökön fogjuk tudni, hogy kikre számíthatunk az idény hátralevő részében.”

Mint arról a múlt héten beszámoltunk, a Championshipben szereplő Sunderland szerződtetné a középpályást, akiért a hírek szerint kétmillió fontos kivásárlási ár szerepel a jövő nyárig szóló szerződésében.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik