NHL: a Rangersé a New York-i derbi, kilencet vágott a Blues

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.04.10. 08:08
null
Szemjon Varlamovot négyszer mattolták a Rangers játékosai (Fotó: Getty Images)
A Rangers 4–1-re legyőzte az Islanderst az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) New York-i derbijén, az alapszakasz pénteki játéknapján – számolt be róla az MTI.

 

A vereség ellenére továbbra is az Islanders büszkélkedhet a legjobb hazai mérleggel az egész ligában, hiszen 17 győzelem mellett ez csupán a negyedik veresége volt a Nassau Coliseumban. A Rangers orosz kapusa, Alekszandar Georgijev kiválóan teljesített, ugyanis 32 lövésből csak egyet nem tudott védeni.

Az Anaheim Ducks–Colorado Avalanche meccsen is remekeltek a kapusok: a 2–0-s vendégsikerhez a svéd Jonas Johansson 28 védéssel járult hozzá, és első alkalommal produkált kapott gól nélküli mérkőzést az NHL-ben. A nyugati divízióban sereghajtó hazaiaknál John Gibson 33 lövést védett, és egy csak gólt kapott, a másodikat ugyanis az utolsó percben az üres kapuba lőtte a listavezető Colorado.

A liga legrosszabb mutatójával rendelkező Buffalo Sabres hazai pályán 4–3-ra kikapott a Washington Capitalstól, és a negyvenedik meccsén már 31. alkalommal veszített.

NHL, ALAPSZAKASZ
Buffalo Sabres–Washington Capitals 3–4
New Jersey Devils–Pittsburgh Penguins 4–6
New York Islanders–New York Rangers 1–4
St. Louis Blues–Minnesota Wild 9–1
Anaheim Ducks–Colorado Avalanche 0–2
Vegas Golden Knights–Arizona Coyotes 7–4
San Jose Sharks–Los Angeles Kings 5–2

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik