NHL: a Lightning már nem számíthat a fináléban a csapatkapitányára

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.09.28. 09:21
A Tampa Bay Lightning a folytatásban nem számíthat csapatkapitányára, Steven Stamkosra az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) most zajló nagydöntőjében.

A hírt a floridai gárda vezetőedzője, Jon Cooper jelentette be vasárnap, hozzátéve, hogy reményei szerint a 30 éves csatár legközelebb a Stanley-kupa átadásánál lesz a jégen, amikor átveszi azt a Dallas Stars legyőzése után. A tréner elmondta: a játékos és az orvosok mindent megtettek, hogy a hokis még ebben a rájátszásban visszatérhessen, és játszhatott is egy keveset, fájdalmai miatt viszont többet nem küldheti be őt a fináléban.

A Tampa sztárja február 28-án szenvedett súlyos izomsérülést, márciusban megműtötték, azóta pedig egészen a nagydöntő harmadik meccséig nem játszott. Azon is mindössze három percet volt a jégen, ám ez is elég volt neki egy gólhoz.

A Tampa Bay 3–2-re vezet a Dallas Stars ellen, azaz egyetlen győzelemre van a végső diadaltól. A párharc hatodik találkozóját magyar idő szerint kedd hajnalban rendezik Edmontonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik