NFL: kiderült, mikor játsszák le a Chiefs–Patriots meccset

Vágólapra másolva!
2020.10.04. 19:08
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnap bejelentette, hogy a negyedik játékhéten eredetileg vasárnapra tervezett Kansas City Chiefs–New England Patriots mérkőzést hétfőn (magyar idő szerint kedd hajnalban) játsszák le.
Ha a további teszteredmények is negatívak lesznek, a mérkőzés magyar idő szerint kedd hajnali 1.05-től pótolják, és a már eredetileg is hétfő estére tervezett Green Bay Packers–Atlanta Falcons meccset magyar idő szerint 2.50-kor kezdik el.

Mint ismert, a halasztásra azért volt szükség, mert először a New England nyáron szerződtetett irányítójáról, Cam Newtonról derült ki, hogy pozitív lett a tesztje, majd a Chiefsnél azt jelentették, hogy az együttes tartalékcsapatának irányítója, Jordan Ta'amu fertőződött meg. A két játékos közvetlen kontaktjait azonnal ellenőrizték, ám másnál azóta nem mutatták ki a fertőzést – a csapatok vasárnapi teszteredményére még várni kell.Mint ismert, a halasztásra azért volt szükség, mert először a New England nyáron szerződtetett irányítójáról, Cam Newtonról derült ki, hogy pozitív lett a tesztje, majd a Chiefsnél azt jelentették, hogy az együttes tartalékcsapatának irányítója, Jordan Ta'amu fertőződött meg. A két játékos közvetlen kontaktjait azonnal ellenőrizték, ám másnál azóta nem mutatták ki a fertőzést – a csapatok vasárnapi teszteredményére még várni kell.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik