NFL: Kelce visszaszólt Cincinnati polgármesterének, Burrow a vereség után is pozitív maradt

Vágólapra másolva!
2023.01.30. 13:41
null
Kelce nem fogta vissza magát a pódiumon (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) a Kansas City Chiefs hazai pályán 23–20-as győzelmet aratott a Cincinnati Bengals felett. A mérkőzést követően mindkét csapat kulcsjátékosai megszólaltak, természetesen más-más hangnemben.

A meccset megelőző napon Cincinnati város polgármestere, Aftab Pureval Twitter-videót tett közzé, ami első ránézésre egy hivatalos bejelentésnek tűnt, ám valójában arról beszélt benne, hogy Joe Burrow karrierje során a Bengals még egyszer sem maradt alul a Chiefsszel szemben.

Mondandójában a kansasi Arrowhead Stadiont is Burrowheadnek nevezte, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot.

A Kansas City játékosai nem reagáltak egyből erre a kijelentésre, de a győzelem után már igen. A Chiefs tight endje, Travis Kelce az AFC-trófea átadásakor ezt üzente Purevalnak:

„Van néhány bölcs szavam Cincinnati polgármesterének. Tudd, mi a dolgod és fogd be a szádat!”

 

Második mondatát a ma már inkább színészként ismert pankrátor, Dwayne „The Rock” Johnson egyik híres WWE-ben elhangzott monológjából idézte, amitől természetesen fel is robbant az internet

Ami a Bengalst illeti, a csapat játékosai vegyes érzelmekkel reagáltak a vereségre.

Germaine Prattről készült egy videó az öltözőbe menet, amin látszik és hallatszik, hogy agresszívan kritizálja az utolsó percben felesleges szabálytalanságot elkövető, Joseph Ossait.

 

Burrow azonban a fájdalmas kudarc ellenére is kifejezetten pozitív hangnemmel nyilatkozott.

„Nagyon tetszik az út, amelyen jelenleg haladunk. Már egymás után második éve jutottunk el ideáig, egyszer nyertünk, egyszer vesztettünk.”

AMERIKAI FUTBALL
NFL, RÁJÁTSZÁS
FŐCSOPORTDÖNTŐ
AFC
Kansas City Chiefs (1.)–Cincinnati Bengals (2.) 23–20

NFC
Philadelphia Eagles (1.)–San Francisco 49ers (2.) 31–7

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik