NFL: elfogatóparancsot adtak ki a Bengals futója ellen

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.03. 09:11
null
Joe Mixon ellen elfogatóparancsot adtak ki, de pénteken ejthetik is a vádakat (Fotó: Getty Images)
Elfogatóparancsot adtak ki az amerikaifutball-ligában (NFL) főcsoportdöntőig jutó Cincinnati Bengals futója, Joe Mixon ellen, aki a hírek szerint még január 21-én fegyvert fogott egy nőre és meg is fenyegette őt. Igaz, több portál már arról is beszámolt, Mixon ellen már pénteken ejthetik a vádakat.

A Bleacher Report beszámolója szerint Mixon az alábbiakat mondta a nőre: „Arcon kellene ütni. Most le kellene lőnöm. A rendőrség úgysem tud elkapni.”

A Bengals azt írta Mixon ügye kapcsán, tisztában van a futó ellen tett szabálysértési váddal, jelenleg is vizsgálja azt, de egyelőre nem nyilatkozik.



Peter Schaffer, Mixon ügynöke azonban csütörtökön azt közölte, a futóval szemben pénteken ejtik a vádakat. Mint írta, rohanós volt az ítélkezés.

„Úgy érzem, a rendőrségnek a vádemelés előtt el kell végeznie a munkáját az illető jó hírnevének károsodása miatt. Magasabb színvonalon kell dolgozniuk, mert nem játszunk az emberek életével” – fogalmazott Peter Schaffer.

A Cincinnati Bengals által a 2017-es játékosbörze második körében megszerzett 26 éves Mixonnak korábbról volt már egy hasonló ügye, s a 2014-es idényben nem léphetett pályára az Oklahoma Sooners egyetemi csapatában, mert egy helyi szendvicsboltban ököllel megütött egy nőt és az esetet videóra is vették.

Mixon a 2022-es idényt 14 mérkőzésen 814 futott yarddal és 14 touchdownnal zárta, emellett 60 elkapásból további 441 yardot és két TD-t termelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik