NFL: Brady kezet fogott fiatal rajongójával, aki legyőzte a rákot – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.10.26. 10:23
A Tom Brady vezette Tampa Bay Buccaneers 38–3-ra kiütötte a Chicago Bears együttesét hazai pályán, és a 44 esztendős irányító megszerezte karrierje 600. touchdownpasszát, erre korábban senki sem volt képes az NFL-ben. Azonban nemcsak a rekord és a győzelem miatt tette emlékezetessé a vasárnap estét a hétszeres bajnok QB: egy ifjú Bucs-szurkoló egy táblára kiírt szöveggel tudatta a világgal, hogy Brady segített neki legyőzni az agydaganatot. Az üzenet eljutott hozzá is, és a találkozó utolsó fél percében odament az első sorban lévő rajongóhoz, kezet fogott vele és egy sapkát is adott neki. A fiatal srác örömében elsírta magát. 


A MEGHATÓ PILLANAT

A MEGHATÓ PILLANAT

 

 

Brady és rajongója, Noah között volt kapcsolat korábban: a Buccaneers irányítója még az év elején értesült arról, hogy a Utahban nevelkedő srácnak agydaganata van, ezért az Instagramon keresztül küldött neki és családjának egy videót, amiben a támogatását fejezte ki.

A kilencéves fiúnál februárban diagnosztizálták a tumort, majd két műtét és több hónapnyi kemoterápia után májusban sikeresen legyőzte a betegséget.

A Chicago Bears elleni mérkőzés közben Chris Godwin vette észre Noah-t, s azonnal jelezte ezt Bradynek. Ő nem is feledkezett meg róla, a találkozó végén azonnal odasietett rajongójához, s egy kézfogás mellett még egy sapkát is adott neki.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik