NFL: utolsó másodperces mezőnygóllal nyert a Ravens

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2019.12.01. 22:48
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság 13. játékhetének legnagyobb rangadóját Baltimore-ban rendezték, és a meccs hű maradt az előzetes várakozásokhoz. Bár az idő nem volt kifogástalan, izgalmakban nem volt hiány – a Ravens utolsó másodperces mezőnygóllal múlta felül a kaliforniai ellenfelét, a San Franciscót.

Magyar idő szerint vasárnap este 7 órakor indult a hétvége legjobban várt összecsapása, a 9 győzelemmel, és két vereséggel álló Baltimore Ravens, valamint a 10 győzelemmel, illetve egy vereséggel büszkélkedő San Francisco 49ers között. A meccset jobban kezdték a Hollók, támadóegységüknek köszönhetően, ám a vendégcsapat korán kapcsolt, és a félidőre mindössze három pont volt a hátránya. Baltimore Ravens, valamint a 10 győzelemmel, illetve egy vereséggel büszkélkedő San Francisco 49ers között. A meccset jobban kezdték a Hollók, támadóegységüknek köszönhetően, ám a vendégcsapat korán kapcsolt, és a félidőre mindössze három pont volt a hátránya.

A második játékrészt alaposan befolyásolta az időjárás is, gyakorlatilag képtelen volt pontokat feltenni a két csapat a zuhogó esőben, pedig az edzőkre egyáltalán nem lehet panasz – többször negyedik kísérletnél is fennhagyták támadóikat a pályán. Végül a Ravens volt az, aki jobban bánt az idővel, és a meccs hajrájában eljutott mezőnygóltávolságba, ahol a rúgó, Justin Tucker nem hibázott (20–17).

Unalomba a játéknap többi meccse sem fulladt – a liga legrosszabb csapatai közé tartozó Miami Dolphins, valamint Washington Redskins is bravúrgyőzelmet aratott, a Packers hozta a kötelező győzelmet New Yorkban, míg a Cincinnati Bengals megszerezte első győzelmét a szezonban.

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
13. FORDULÓ

Baltimore Ravens–San Francisco 49ers 20–17
Carolina Panthers–Washington Redskins 21–29
Cincinnati Bengals–New York Jets 22–6
Indianapolis Colts–Tennessee Titans 17–31
Jacksonville Jaguars–Tampa Bay Buccaneers 11–28
Miami Dolphins–Philadelphia Eagles 37–31
New York Giants–Green Bay Packers 13–31
Pittsburgh Steelers–Cleveland Browns 20–13
KÉSŐBB
22.05 Arizona Cardinals–Los Angeles Rams
22. 25 Denver Broncos–Los Angeles Chargers
22. 25 Kansas City Chiefs–Oakland Raiders (Tv: Sport 2)
02. 20 Houston Texans–New England Patriots (Tv: Sport 2)
Hétfő, 02. 15 Seattle Seahawks–Minnesota Vikings (Tv: Sport 2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik