NBA: meghökkentő csere, Anthony Davis a Lakersben!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.16. 07:56
null
Anthony Davis és LeBron James egy csapatban (Fotó: instagram.com/kingjames)
Az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers megállapodott a New Orleans Pelicansszel Anthony Davis elcseréléséről.

 

A 26 esztendős Davis elpasszolása nem volt új keletű a New Orleans részéről – a 208 centiméteres szupersztár még januárban hozta nyilvánosságra: megkérte a Pelicans vezetőségét, hogy legkésőbb a nyáron cserélje el, Davis ugyanis olyan csapatban szeretne játszani, amellyel több esélye lehet bajnoki címet nyerni.

A tavaly nyáron LeBron Jamesszel erősítő Lakers már akkor is mindent bevetett, hogy megszerezze a magasembert, ám a felek akkor nem tudtak megállapodni, de az sejthető volt, hogy a Los Angeles a 2019-es holt szezonban újra megpróbálkozik Davis megszerzésével – ehhez kifejezetten jól jött, hogy a gárda a néhány héttel ezelőtti draftsorsoláson nem kis szerencsével megkaparintotta az 1/4-es választási cetlit.

A liga ügyeivel kapcsolatos egyik legmegbízhatóbb forrás, az ESPN-es Adrian Wojnarowski magyar idő szerint vasárnap hajnalban arról tájékoztatta a sajtót, hogy a Lakers mindenben megegyezett a Pelicansszel, s az 1/4-es választási jogát, illetve további két, jövőbeli első körös cetlit, valamint a 2016-os játékosbörzén 1/2-es Brandon Ingramet, a 2017-ben 1/2-es Lonzo Ballt, valamint Josh Hartot adja Anthony Davisért.

A hamarosan hivatalossá váló üzletről nem sokkal később már LeBron James posztolt nagy öröm közepette az Instagramon, így semmi kétség, James és Davis hamarosan egyazon alakulat tagja lesz.

 

AD on da way!! @antdavis23 . Let's get it bro! Just the beginning.. #LakeShow

382.2k Likes, 12.7k Comments - LeBron James (@kingjames) on Instagram: "AD on da way!! @antdavis23 . Let's get it bro! Just the beginning.. #LakeShow"


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik