MLB: drámai végjáték, a Rays ismét egyenlített a Dodgers elleni döntőben

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.10.25. 09:00
null
Brett Phillipst hősként ünnepelték a meccs után (Fotó: Getty Images)
Vasárnap hajnalban a Tampa Bay Rays drámai végjátékban 8–7-re legyőzte a Los Angeles Dodgerst az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) nagydöntőjének negyedik mérkőzésén.

 

A World Series első mérkőzésén az LA 8–3-ra győzött, majd a Rays egy 6–4-es sikerrel egyenlített a párharcban, ám a Dodgers a harmadik találkozón is simán, 6–2-re nyert, így a floridai gárdának össze kellett szednie magát a negyedik összecsapásra.

A Tampa Bay nem kezdte jól a meccset, az első három inningben egyáltalán nem szerzett pontot, míg a Dodgers kétszer is eredményes volt. Ezt követően kezdett beindulni a Rays, a negyedikben és az ötödikben egy, a hatodik inningben három futása is volt az esélytelenebbnek tartott együttesnek. A végjáték nagyon szorosan alakult, a kilencedik inningben 7–6-ra vezetett a Los Angeles, amelynek már csak egy Tampa-ütőt kellett volna kiejteni ahhoz, hogy megnyerje a meccset.

Brett Phillips kulcsszituációban elütötte a labdát, a Dodgersnél Chris Taylor és Will Smith is óriásit hibázott, Kevin Keirmaier és Randy Arozarena is pontot szerzett, a Rays pedig 8–7-re nyert, így összesítésben 2–2-re mentette a World Series állását.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcnak a texasi Arlingtonban található Globe Life Field ad otthont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik