NHL: a Colorado vetett véget a Dallas győzelmi szériájának

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.11.19. 07:27
null
A Colorado Avalanche ellenállhatatlan volt Dallasban (Fotó: Getty Images)
Négygólos utolsó harmadának köszönhetően a Colorado Avalanche vetett véget a Dallas Stars négymeccses győzelmi szériájának az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) magyar idő szerinti vasárnap hajnali játéknapján. A New York Islanders szétlövés után nyert Calgaryban, öt gólt lőve nyert a Boston, a New York Rangers és a Los Angeles Kings is.

 

A négymeccses győzelmi szériában lévő Dallas Stars az Avalanche ellen már három góllal vezetett a második harmad elején. A Coloradónak azonban volt visszaút, a vendégek még a középső játékrész végén szépítettek, majd az utolsó harmadban négy gólt lőve simán megnyerték a találkozót. A vendégek mind a hat gólját különböző játékos szerezte.


Megtört a rossz sorozata az Islandersnek is. A New York-i csapat az előző hét mérkőzésén vereséget szenvedett, ezúttal viszont szétlövés után nyert a Calgary Flames otthonában.


A másik New York-i csapat, a Rangers az utolsó tíz percben három gólt szerezve múlta felül a New Jersey-t, Artemi Panarin és Jimmy Vesey is két találatig jutott. A Boston Bruins magabiztosan, 5–2-re nyert a Montreal ellen, ezzel továbbra is vezeti a Keleti konferenciát.


 

NHL
ALAPSZAKASZ
Boston Bruins
–Montreal Canadiens 5–2
Calgary Flames–New York Islanders 4–5 – szétlövés után
Carolina Hurricanes–Pittsburgh Penguins 4–2
New Jersey Devils–New York Rangers 3–5
Winnipeg Jets–Arizona Coyotes 4–3
Dallas Stars–Colorado Avalanche 3–6
Vancouver Canucks–Seattle Kraken 3–4
Los Angeles Kings–St. Louis Blues 5–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik