L. P. I. 2022.06.01 23:05 Frissítve: 2022.06.02 23:18

Visszaülnének a BL-trónra a Fradi pólósai; Hosszúnak nem adnak esélyt a vb-n

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.


Három éve nyertek, két éve elmaradt a final 8, tavaly ezüstérmes lett a Fradi – és most a kupáért utazott Belgrádba. A férfi vízilabda Bajnokok Ligája végjátékáról minden, amit tudni érdemes – Varga Zsolttal, a mieink klasszisaival, a Pro Reccót erősítő Zalánki Gergővel és az első ellenféllel, a Jug Dubrovnikkal két oldalon.

Valter Attila még mérges az elszalasztott szakaszgyőzelem miatt. A Giróról hazatérő magyar trió (Valter mellett Fetter Erik és Peák Barnabás) részletesen analizálta a három hetet, benne saját és csapata teljesítményét is. Kohán Gergely összeállítása.

A SwimSwam szakportál nem tartja éremesélyesnek Hosszú Katinkát a budapesti vb-n. Sós Csaba kapitány szerint ellenben odaérhet 400 vegyesen a dobogóra, a Nemzeti Sport pedig ennél is merészebben jósol...

Hetvenöt éves korában elhunyt Szőke István. A Ferencváros egykori klasszis jobbszélsőjétől a pályatársak mellett Ballai Attila és Thury Gábor búcsúzott.

előfizető vagyok, elolvasom a lapot Nincs előfizetésem, digitálisan olvasnám a lapot Előfizetnék a nyomtatott lapra
2022.07.24 00:22:16

Vízilabda MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Laky Károly már játékosként is edzősködött (tanítványainál többet senki sem lábtempózott), a háború után pedig ő volt maga a BVSC. Nem túlzás, hiszen egyidőben elnöke is volt a klubnak.

2022.07.18 22:38:19

Vízilabda MALONYAI PÉTER     

NS-VÉLEMÉNY. A hetedik helyet nem lehet kirúgni.

 

2022.07.11 23:04:05

Vízilabda N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL.A küzdelem, a tartás valami felé, az „út” a lényeg tehát, amiről a ma ötven éve született pólós klasszis, Benedek Tibor is hangsúllyal szólt több alkalommal, amikor a talpra állás újra meg újra reánk szabott föladatáról beszélt.

2022.07.10 21:22:41

Vízilabda MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A lelkiismeret-furdalást nem lehet parancsra előhívni, már csak azért sem, mert lélek kell hozzá. Ugyanakkor a tudomány szerint, aki képtelen rá, antiszociális személyiségzavarral diagnosztizálható. Ilyen messzire azért nem mennék pólósaink esetében, az viszont biztos, hogy a valós önismeret nem árt. És mielőtt félreértenének, nem gondolok én önmarcangolásra, csak némi őszinteségre – önmagukkal.