Visszaülnének a BL-trónra a Fradi pólósai; Hosszúnak nem adnak esélyt a vb-n

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.06.01. 23:05
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Három éve nyertek, két éve elmaradt a final 8, tavaly ezüstérmes lett a Fradi – és most a kupáért utazott Belgrádba. A férfi vízilabda Bajnokok Ligája végjátékáról minden, amit tudni érdemes – Varga Zsolttal, a mieink klasszisaival, a Pro Reccót erősítő Zalánki Gergővel és az első ellenféllel, a Jug Dubrovnikkal két oldalon.
Három éve nyertek, két éve elmaradt a final 8, tavaly ezüstérmes lett a Fradi
– és most a kupáért utazott Belgrádba. A férfi vízilabda Bajnokok Ligája végjátékáról minden, amit tudni érdemes – Varga Zsolttal, a mieink klasszisaival, a Pro Reccót erősítő Zalánki Gergővel és az első ellenféllel, a Jug Dubrovnikkal két oldalon.

Valter Attila még mérges az elszalasztott szakaszgyőzelem miatt. A Giróról hazatérő magyar trió (Valter mellett Fetter Erik és Peák Barnabás) részletesen analizálta a három hetet, benne saját és csapata teljesítményét is. Kohán Gergely összeállítása.

A SwimSwam szakportál nem tartja éremesélyesnek Hosszú Katinkát a budapesti vb-n. Sós Csaba kapitány szerint ellenben odaérhet 400 vegyesen a dobogóra, a Nemzeti Sport pedig ennél is merészebben jósol...

Hetvenöt éves korában elhunyt Szőke István. A Ferencváros egykori klasszis jobbszélsőjétől a pályatársak mellett Ballai Attila és Thury Gábor búcsúzott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik