Gór-Nagy Miklós a Budvanska Rivijera Budvában folytatja pályafutását

Vágólapra másolva!
2008.08.15. 20:30
A montenegrói Budvanska Rivijera Budva csapatába igazol Gór-Nagy Miklós. A Domino-Honvéd bekkje egy évre ír alá az Euroliga selejtezőjében pont volt csapatával egy csoportba kerülő alakulathoz, amely minden fronton a döntőbe szeretne kerülni.
Fotó: Meggyesi Bálint (NS-archív)
Fotó: Meggyesi Bálint (NS-archív)

A 2007/08-as szezon befejezése óta nyílt titok volt, hogy a Vasas szeretné, ha Gór-Nagy Miklós a játékosuk lenne és az is, hogy Gór-Nagy ugyanezt szeretné. Felmerültek azonban akadályok, amelyeket maga a játékos nem részletezett, arra azonban készséggel válaszolt, hogy miért éppen a Budvában folytatja.

„Kiss Gergő és Steinmetz Ádám kiszerződött a Kotorhoz, rajtuk keresztül tudhatta meg a Budva, hogy megszerezhető vagyok. Egy évre írok alá, biztos nem árt majd meg, hogy kipróbálom magam egy másik bajnokságban, annál is inkább, mert még sosem játszottam külföldön” – mondta Gór-Nagy.

Gór-Nagy elmondása szerint a Budvanska Rivijera Budva minden bajnokságban és kupában, amelyben elindul majd, legalább a döntőig szeretne jutni. Ehhez első lépésben az Euroliga-főtáblájára kéne felkerülnie, amit többek között a Domino-Honvéd társaságában október 3. és 5. között Koperben vívandó első selejtezőkörből való továbbjutással kísérelhet meg.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik