ING, OB I, nők, elődöntő, 4. mérkőzés: egyenlített a Szentes

KOZÁK JÁNOSKOZÁK JÁNOS
Vágólapra másolva!
2005.05.20. 00:07
Címkék
Hungerit-Szentesi VK-Domino-BHSE-Polo 8-5
(2-1, 0-2, 3-1, 3-1)
Szentes, 100 néző. V: Fekete, Vojvoda
SZENTES: Döme - GYÔRI 3, Sipos, KISTELEKI D. 2, Molnár A., Szremkó 1, Tóth I. A. 2. Cs: Huszka. Edző: Kozák László
DOMINO: HORVÁTH P. - Tomaskovics, Tóth I., GYÖRE 2, Tóth L. 1, Ipacs 1, Szentkereszti. Cs: Péteri, Beck, Porvay, Kiss A. 1. Edző: Györe Lajos
Gól emberelőnyből: 4/0, ill. 7/2
Négyméteresből: -, ill. 1/1
Kipontozódott: Sipos (24. p.)
A három nyert mérkőzésig tartó párharc állása: 2-2

Szeles, hideg idő fogadta a fináléba jutásért zajló párharc negyedik mérkőzésén a lányokat. Az első fórt Tóth Lilla értékesítette, az ellentámadásból Szremkó lövése Horváth kezei között halt el, de Kisteleki rossz kézről betalált. Itt is, ott is kimaradt egy-egy előny, egy jó lefordulást követően Kisteleki értékesítette helyzetét, a Hungerit átvette a vezetést. A második negyedben a hazaiak kezdeményeztek, Kiss A. távoli ejtésével mégis a Domino egyenlített. Egy összecsapás után Tomaskovics szorult ápolásra, le is kellett cserélni. Előnyből Ipacs okos gólt lőtt, a másik oldalon Horváth mindent védett. Így félidőben vendégelőnnyel fordultak a csapatok.

A folytatásban újra változott a kép, előbb Győri lőtt egy gyönyörű kapufás gólt, majd Tóth A. ívelt tíz méterről a hálóba. Nem sokáig örülhettek a vezetésnek a hazaiak, mert Györe nagy gólt ragasztott Döme hálójába. Szremkó gyönyörű akcióját Horváth ismét bravúrral védte, ezt követően Molnár indította pontos labdával a leforduló Szremkót, aki ezúttal nem hibázott. A hajrában Kisteleki negyedszerre is elhozta a labdát és az első támadásból az Amerikából néhány napja hazatért Győri nagy gólt lőtt. A Domino-előny kimaradt, Győrit pedig nem tudták tartani, újra eredményes volt, sőt Tóth Andrea megúszás után már négyre növelte a hazai előnyt. Györe ugyan büntetőből még szépített, de így is biztos Hungerit-győzelem született.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik