NOB: Novák Katalin és Thomas Bach Budapesten találkozott

Vágólapra másolva!
2022.06.18. 18:54
Novák Katalin köztársasági elnök és több magyar sportvezető találkozott Thomas Bachhal, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével Budapesten, ahol egy jövőbeli magyarországi olimpia lehetőségéről is beszélgettek.

„A sport több, mint testmozgás vagy verseny: életforma és érték. Az olimpia pedig több, mint sportesemény: álom. Szeretném, ha egy budapesti olimpia sok magyar olyan közös álma lenne, amely egyszer valóra válik. Erről is beszéltünk Thomas Bachhal, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével” – írta a Facebookon Novák Katalin.„A sport több, mint testmozgás vagy verseny: életforma és érték. Az olimpia pedig több, mint sportesemény: álom. Szeretném, ha egy budapesti olimpia sok magyar olyan közös álma lenne, amely egyszer valóra válik. Erről is beszéltünk Thomas Bachhal, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével” – írta a Facebookon Novák Katalin.

A köztársasági elnök mellett Fürjes Balázs, Gyulay Zsolt, Schmitt Pál és Gyurta Dániel találkozott a német sportvezetővel, aki a vizes világbajnokság szombati megnyitójára érkezett hazánkba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik