nemzetisport.hu 2022.01.07 11:24 Frissítve: 2022.01.07 12:14

NS-jótékonyság: Kapás Boglárka értékes úszósapkája

Az olimpiai bronzérmes, világ- és hétszeres Európa-bajnok Kapás Boglárka Facebook-oldalán licitet hirdetett.

A 28 éves úszónő a Csivava Fajtamentő Egyesület javára ajánlja fel a befolyó összeget,

 

„A januárt szeretném a jótékonykodás jegyében kezdeni, ezért újabb értékes relikviát hoztam nektek. A képen látható sapkát a London Roar csapattagjaként viseltem az ISL nemzetközi versenysorozatban, és személyesen nekem lett feliratozva. Különleges emlék nekem, hiszen a versenynek budapesti fordulója is volt. Licitre bocsátom tehát ezt a szívemnek kedves úszósapkát, amelyre január 8-án éjfélig lehet licitálni kommentben. Azért is különleges nekem ez a licit, mert edzőmmel, Virth Balázzsal közösen indítjuk, a képen Balázs csivavája, Pogi – félig-meddig rólam lett elnevezve, majdnem Bogi – látható.”

A 28 éves úszónő a Csivava Fajtamentő Egyesület javára ajánlja fel a befolyó összeget, amellyel a mentett kutyák orvosi költségeihez járul hozzá. A licitálási határidő január 8. éjfél, másnap pedig Diósdon tart örökbefogadási napot a fent említett egyesület – az ezen való részvételre is buzdít Kapás Boglárka.

A képen látható sapkát a London Roar csapattagjaként viseltem az ISL nemzetközi versenysorozatban, és személyesen nekem lett feliratozva.

 

2022.01.14 23:39:05

Úszás KOVÁCS ERIKA

NS-VÉLEMÉNY. Immár újra van miért nekiveselkednie.

2021.11.30 00:01:39

Úszás MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nem azért érdemel emlékművet az uszodában, mert ő nyitotta leggyorsabban a szekrényeket, kabinokat, mindig volt nála, fésű, olaj, krém, még kétféle (fekete, barna) cipőfűző is, hátha szüksége lesz valamelyikre a vendégnek. Tiszte szerint természetesen nem volt más dolga, mint hogy nyisson és zárjon, ám ő többet tett.

2021.11.25 23:21:42

Úszás KOVÁCS ERIKA

NS-VÉLEMÉNY.Ahhoz, hogy újra sikerektől zengjen a sportág, takarítani kell.

2021.11.14 23:36:29

Úszás CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Vannak persze elítélendő és menthetetlen cselekedetek kortól függetlenül – és vannak olyan magatartásformák, melyek húsz-harminc-negyven éve még csupán feltűnést sem keltettek, sőt szépen illeszkedtek a korszellemhez.