NS-jótékonyság: Kapás Boglárka értékes úszósapkája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2022.01.07. 11:24
null
A 28 éves úszónő a Csivava Fajtamentő Egyesület javára ajánlja fel a befolyó összeget,
Az olimpiai bronzérmes, világ- és hétszeres Európa-bajnok Kapás Boglárka Facebook-oldalán licitet hirdetett.

 

„A januárt szeretném a jótékonykodás jegyében kezdeni, ezért újabb értékes relikviát hoztam nektek. A képen látható sapkát a London Roar csapattagjaként viseltem az ISL nemzetközi versenysorozatban, és személyesen nekem lett feliratozva. Különleges emlék nekem, hiszen a versenynek budapesti fordulója is volt. Licitre bocsátom tehát ezt a szívemnek kedves úszósapkát, amelyre január 8-án éjfélig lehet licitálni kommentben. Azért is különleges nekem ez a licit, mert edzőmmel, Virth Balázzsal közösen indítjuk, a képen Balázs csivavája, Pogi – félig-meddig rólam lett elnevezve, majdnem Bogi – látható.”

A 28 éves úszónő a Csivava Fajtamentő Egyesület javára ajánlja fel a befolyó összeget, amellyel a mentett kutyák orvosi költségeihez járul hozzá. A licitálási határidő január 8. éjfél, másnap pedig Diósdon tart örökbefogadási napot a fent említett egyesület – az ezen való részvételre is buzdít Kapás Boglárka.

A képen látható sapkát a London Roar csapattagjaként viseltem az ISL nemzetközi versenysorozatban, és személyesen nekem lett feliratozva.
A képen látható sapkát a London Roar csapattagjaként viseltem az ISL nemzetközi versenysorozatban, és személyesen nekem lett feliratozva.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik