Hol folytatja Hosszú Katinka? Mire költi az összeúszott milliókat? Most kiderül!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.30. 13:10
null
Hosszú Katinka és Shane Tusup együtt vált felnőtté (Fotó: Sport&Style, helyszín: Lánchíd 19 Design Hotel)
Hosszú Katinkáról szól a Sport&Style magazin napokban megjelent őszi számának címlapsztorija – és egy kicsit Shane Tusupról is, hiszen ők ketten elválaszthatatlanok. Ezt tükrözi mind a tíz oldal, amit nekik szenteltünk, a férj, edző, mentor és menedzser szerepét egy személyben, napi 24 órában betöltő Shane ahogy a képeken feltűnik, úgy Katinka mellett az interjúkérdésekre is válaszol. Repülőtér, szálloda, uszoda – ebben a bűvös háromszögben siker, pénz és csillogás kíséri az útjukat, bármerre is járjanak a világban. Íme, egy kis ízelítő!
A sikerek mögött sok közös munka van
A sikerek mögött sok közös munka van

S&S: – Kinek fogadott örök hűséget Hosszú Katinka? Ki az a Shane Tusup? Nagyjából annyit tudunk, hogy egyetemista szerelem szövődött Los Angelesben egy magyar lány és egy amerikai fiú között, aki szintén úszott, de már abbahagyta. Aztán a barát előbb vőlegény, majd férj lett, közben a szakmai munka irányítását is átvette az uszodában. Kaphatnánk egy kis kiegészítést?

Katinka: – Amikor megismerkedtünk, én tizenkilenc éves voltam, ő meg húsz. Lényegében együtt váltunk felnőtté. Az elejétől kezdve komoly volt a kapcsolat, mert komolyan vettük egymást, de az egészet mégiscsak az emelte újabb szintre, hogy visszajött velem Amerikából Magyarországra. Shane iszonyatosan céltudatos, intelligens, humoros. Fel tudja kapni a vizet, de könnyen le is higgad. Nagyon jó üzletember, nem véletlenül: míg én elvégeztem a pszichológiát, ő ezen kívül letudta az egészségfejlesztést és a businesst is.

S&S: – Mit kell értenünk azalatt, hogy nagyon jó üzletember?

Katinka: – Nemcsak a férjem és az edzőm, afféle mentorom és menedzserem is. A versenyzéssel edzést is ő találta ki. Úttörők vagyunk, az elmúlt egy évben nemcsak itthon, az egész világon példa nélküli, hány helyen, mennyi versenyszámban indultam. Az idén már könnyű dolgom lesz az elért eredmények miatt, de tavaly például nem is nagyon mehettem volna a rövid pályás világkupákra, mert az elvileg olimpiai érmeseknek van kitalálva. Shane nem hagyta annyiban, azzal lobbizott, hogy világbajnok és Európa-csúcstartó vagyok. Mindenkit megkeresett. De a londoni negyedik hely mégse érem, ezért nem nagyon volt a sorozatnak olyan állomása, ahol az utazás és a szállás költségeit is fedezték volna.

A Sport&Style őszi száma tíz oldalt szentel a párnak
A Sport&Style őszi száma tíz oldalt szentel a párnak

Shane: – Utólag bárki beláthatja, az összetett világkupagyőztest azért csak illik meghívni. De mindegy is, valahogy mindig megoldottuk, hogy ott legyünk, és Katinka versenyezhessen, többé-kevésbé rugalmasak voltak a szervezők. Nem fogunk unatkozni most sem, Eindhoven és Berlin után következik Moszkva, Dubai, Doha, Szingapúr, Tokió és Peking. De ez csak a világkupa, ott lesz a rövid pályás Európa-bajnokság Dániában, és megyünk Szentpétervárra és Réunionra is, ami egy sziget Mauritius mellett. Ez már karácsony után lesz, ott összekötjük a kellemest a hasznossal, a verseny után ott maradunk szilveszterezni.

S&S: – Ez tényleg elég változatos. A sok verseny nemcsak egy talicskányi aranyérmet, hanem több százezer dolláros pénzdíjat is hozott. Mi lesz a pénzzel?
Katinka: – Shane apukája bankár, segít befektetni. Szeretnénk végre egy saját otthont, más nagyobb beruházás egyelőre nincs kilátásban. Már nézegettünk családi házakat is a hegyes-dombos budai zöldövezetben, de végül lehet, hogy beérjük egy pici lakással is, csak közel legyen a Komjádihoz.
Shane: – Szinte az uszodában lakunk, tényleg nem mindegy, mennyi idő alatt tudjuk megközelíteni. A szombat és a vasárnap délután szabad, egyébként napi kétszer két és fél órát úszunk. De a felkészülés nem ér véget a medencében, van heti öt szárazföldi edzés is saját testsúllyal, súlyzóval, gumikötéllel. Egy alkalom szintén két és félóra.

ÚSZÓDRESSZ HELYETT SZEXIS RUHÁKBAN PÓZOLT HOSSZÚ KATINKA



KIKKEL OSZTOTTA MEG AZ ÖRÖMÉT KATINKA ÉS SHANE A SEYCHELLE-SZIGETEKI ÁLOMESKÜVŐN? HOVÁ INVITÁLTÁK KATINKÁT, AHOL A LEGUTÓBBI MEGHÍVOTT SPORTOLÓ LIONEL MESSI VOLT? MITŐL RETTEG SHANE? NÉHÁNY KÉRDÉS A SOK KÖZÜL, AMELYEKRE MEGTALÁLJA A VÁLASZT A KÜLÖNLEGES FOTÓKKAL ILLUSZTRÁLT EXKLUZÍV INTERJÚBAN! KERESSE A SPORT&STYLE LEGFRISSEBB SZÁMÁT AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik