Úszó Eb: Mutina szerint az elrontott első száz miatt lett „csak" bronzérmes

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.08.14. 18:44
Mutina Ágnes a második helyet szerette volna megszerezni 200 méter gyorson a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon, de „csak" harmadik hely lett belőle. A magyar versenyző az elrontott első száz métere miatt bosszankodott.

„Arra számítottam, hogy a végül ezüstérmes német riválisom lassúbb lesz, de nem így történt. Az első százamat elrontottam, így hiába terveztem a második helyet, be kellett érnem a harmadikkal, de ez sem rossz. A tegnapiakkal együtt összesen három 200-as futamomból messze ez volt a legnehezebb!" – összegzett a 22 esztendős Mutina, aki az annalesek tanúsága szerint a magyar úszósport 160. Eb-érmének, ezen belül is 40. bronzának a birtokosa lett.

„A hatodik napra elfáradtam, fizikailag és lelkileg egyaránt" – így a 21 éves Verrasztó Evelyn, aki a 2008-as, eindhoveni Eb-n negyedik volt ezen a távon.

Mint ismert, Mutina Ágnes bronzérmes lett szombaton 200 méter gyorson a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A finálé másik hazai résztvevője, Verrasztó Evelyn ötödik lett. A számot az olimpiai és világbajnok, olasz Federica Pelligrini nyerte meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik