Úszás: a budapesti lesz minden idők legnépesebb kontinensviadala

Vágólapra másolva!
2010.05.22. 09:32
Csúcstartó lesz az úszó Európa-bajnokságok történetében az augusztusi magyarországi esemény: az európai szövetség (LEN) igazgatója, Szakadáti László már most jelezte, hogy minden idők legnépesebb kontinensviadalára van kilátás, amelyen minden eddiginél több ország minden eddiginél több versenyzővel képviselteti magát.

A rendező hazai szövetség, a MÚSZ szombati összefoglalója szerint a LEN vezérkarának – az adminisztráció vezetői mellett immár valamennyi sportág szakbizottsága fejének – margitszigeti vizitje után a vendégek elismerően nyilatkoztak a tapasztaltakról.

A csütörtöki helyszínbejáráson pontosítottak sok részletet, így például azt, hová kerüljön a parti eredményjelző, valamint az időmérést végző Omega-központ, továbbá kijelölték a versenyiroda, a csapatvezetői értekezletek, és a helyi sajtóközpont helyét is a Marina Hotelben.
    
Az Európa-bajnokság augusztus 4-én kezdődik a Margitszigeten a szinkronúszó-, illetve a Balatonon a hosszútávúszó-viadalokkal, augusztus 9-től pedig az úszók és a műugrók versengenek 15-éig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik