Tokió 2020: Vári Attila elárulta, hány érmet remél vízilabdázóinktól!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.07.23. 15:49
Már csak azért is érdemes a budapesti Millenáris parkban megtekinteni a Világraszóló Bajnokaink olimpiai kiállítást, mert a zsinórban háromszor diadalmaskodó férfi vízilabda-válogatott tagjainak egy-egy ereklyéje is kiállításra került. Többek között a sydneyi döntőben emlékezetes csavargólt lövő Vári Attila sapkája és labdája is ezek között van. A Magyar Vízilabda-szövetség elnöke a múltidézés mellett azt is elárulta az NSO Tv-nek, hogy milyen eredményt remél a női és a férficsapattól a tokiói olimpián. 

A sydneyi vagy az athéni olimpián volt nehezebb nyerni? Erre is válaszolt Vári Attila, akivel kicsit nosztalgiáztunk a Világraszóló Bajnokaink olimpiai kiállítás megnyitóján, mielőtt nekiszegeztük volna a kérdést: a Magyar Vízilabda-szövetség elnökeként milyen eredményeket, hány érmet vár a tokiói olimpián szereplő női és férficsapatunktól? A válasz videónkból kiderül!

Tokióban először a férfiválogatottunk ugrik a vízbe a görögök ellen, vasárnap, magyar idő szerint 4 óra 30 perckor. A női válogatottunk hétfőn kezdi meg az ötkarikás szereplését az oroszok ellen.

A VÍZILABDA PROGRAMJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik