Tokió 2020: női vízilabda-válogatottunk ikszelt Kanadával

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.07.05. 21:05
A tokiói olimpiára készülő magyar női vízilabda-válogatott 9–9-es döntetlent játszott Kanadával a margitszigeti SEAT-kupa első mérkőzésén, hétfőn – számolt be a Magyar Távirati Iroda.
Női vízilabda-válogatottunk ikszelt Kanadával a Margitszigeten (Fotó: Földi Imre) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!
Női vízilabda-válogatottunk ikszelt Kanadával a Margitszigeten (Fotó: Földi Imre) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

 

Bíró Attila szövetségi kapitány friss világliga-ezüstérmes csapata szerezte az első találatot, majd a nagyszünetig volt előny az észak-amerikai gárdánál, és kétgólos magyar előny is, két negyed után 5–5 állt az eredményjelzőn – tudósított az MTI.

A fordulást követően ismét két góllal elhúzott a házigazda, majd a záró nyolc percnek kanadai szépítést követően 7–6-os magyar fórról vághattak neki a felek. A hajrában a remeklő Garda Krisztina vezérletével többször is előnyben volt a magyar válogatott, a kanadaiak rendre egyenlíteni tudtak, és a végeredmény is döntetlen lett.

Bíró Attila a találkozó után gyengének értékelte a játékot, támadásban és védekezésben is sok hibát látott, leszögezte ugyanakkor: az olimpián sokkal előrébb fog tartani a nemzeti csapat.

A két együttes kedden 14 órától ismét megmérkőzik egymással, ugyancsak a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában – tekintett előre az MTI.

NŐI VÍZILABDA
SEAT-KUPA, OLIMPIAI FELKÉSZÜLÉS

Magyarország–Kanada 9–9 (4–3, 1–2, 2–1, 2–3)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik