Tokió 2020: az ausztrálok kevés időt töltenek az edzőteremben

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.07.07. 18:46
null
(Fotó: AFP)
Az ausztrál küldöttség tagjai a koronavírus-fertőzés elkerülése érdekében kevés időt töltenek majd az olimpiai falu edzőtermében és étkezőjében a július 23-án kezdődő tokiói ötkarikás játékokon – írja az MTI.

 

David Hughes csapatorvos szerint a világjárvány szempontjából komoly kockázatot jelenthet a repülőtéri tartózkodás, valamint az olimpiai faluban található étkező és edzőterem, illetve a helyi közlekedési eszközök használata.

Az ausztrál küldöttség legnépesebb, 284 fős csoportja jövő szombaton érkezik a japán fővárosba. Hughes elmondta, reményei szerint mindenkinek sikerül majd gyorsan áthaladnia a repülőtéren Hozzátette, csapatuk a lehető legkevesebb időt tölti az olimpiai falu edzőtermében, mert kialakítottak maguknak egy saját termet az ausztrál csapatközpont alagsorában.

A közös étkező kapcsán úgy fogalmazott, reményei szerint mindenki megkaphatja elvitelre az adagját, hogy ne ott kelljen elfogyasztania, mivel az ausztrálok egy saját étkezőhelyiséget is kialakítottak maguknak.

A sportolók kórházi arcmaszkokat kapnak, melyeket a közlekedési eszközökön és a versenyhelyszíneken kell viselniük. Az ausztrál csapatot 254 női és 218 férfi versenyző alkotja majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik