Gyász: balesete után elhunyt Borsos Olivér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.07.30. 21:34
Huszonkilenc éves korában elhunyt Borsos Olivér, aki korábban az érdi női kézilabdázók és Balázs Attila mellett is dolgozott – erősítette meg a Magyar Teniszszövetség Facebook-oldalán megjelent hírt lapunknak Borsos Attila, az elhunyt sportember édesapja.

Borsos Olivért egy esküvő után érte borzalmas baleset.

Ahogy arról elsőként a 24.hu beszámolt, a tihanyi lakodalmat követően a 29 éves Borsos Olivér – aki korábban teniszezett, később sportpszichológusként dolgozott az érdi női kézilabdázók mellett és szintén tagja volt Balázs Attila stábjának – tisztázatlan körülmények között balesetet szenvedett. A portál szerint, mivel kulcsukat a lagzi helyszínén felejtették, valószínűleg megpróbált felmászni párjával közös tihanyi szállásuk első emeleti szobájába, ám lezuhant – hogy pontosan mi történt, senki sem tudja.

Információnk szerint az eset következtében fejsérülést szenvedett és csigolyája is törött.

Borsos Olivér édesapja, a korábbi 182-szeres válogatott kézilabdázó, a jelenleg a Sport Televízió szakkommentátoraként dolgozó Borsos Attila a baleset után arról tájékoztatta lapunkat, hogy fia súlyos, életveszélyes állapotban van és az életéért küzd.

Csütörtök este a Magyar Teniszszövetség a hivatalos Facebook-oldalán számolt be róla, hogy Borsos Olivér elhunyt. A hírt Borsos Attila megerősítette lapunknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik