Tenisz: „Csak megköszönni tudom a szurkolást” – Fucsovics

Vágólapra másolva!
2021.09.01. 07:13
Mint beszámoltunk róla, Fucsovics Márton maratoni, ötszettes meccsen kikapott az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában az olasz Andrea Seppitől, s a magyar éljátékos a 4 óra 3 perces meccs után úgy nyilatkozott, játéka hullámzó volt.

A döntő szettben 15–13-ra elbukott rövidítés után néhány órával Fucsovics közösségi oldalán posztolta véleményét a találkozóról.

„Alighogy véget ért a 4 órás, ötszettes meccsem 6:2, 5:7, 4;6, 6:2, 6:7 (15) Andreas Seppivel ( ATP89.) az idei US Open 1. fordulójában, és vesztesként jöttem le a pályáról, csak az járt a fejemben, hogy nekem mindig is a tenisz volt az életem, és hogy egész életemben arra vágytam és arra készültem, hogy a legjobbak között játszhassak, és ez most már néhány éve így vagy úgy, megadatott… Az viszont tény, hogy a tavalyi, amerikai kemény pályás szezonom jobban sikerült, mint az idei. Pedig úgy éreztem, hogy a rövid, de annál intenzívebb felkészülésem jól sikerült, mégis bátran állíthatom, hogy a tokiói olimpián sokkal csalódottabb voltam, mint az elmúlt percekben, mert akkor még nem hittem, hogy ma a pályán lehetek. Seppitől most kikaptam, nem volt jó meccs, a szervám, a hangulatom, és a rám jellemző agresszív támadójátékom is hullámzó volt, és ezt az ellenfelem kiválóan kihasználta, a végső győzelem is szinte néhány drámai ponton múlt. Csak megköszönni tudom, hogy szorítottatok értem ma is, és sokat jelent, hogy a továbbra is mellettem álltok!” – írta Fucsovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik