Tenisz, Australian Open: jók Szávay Ágnes oddsai

Vágólapra másolva!
2008.01.09. 08:34
Nemcsak a magyar szurkolók, de a náluk sokkal racionálisabban gondolkodó fogadóirodák is bíznak Szávay Ágnesben (képünkön) a magyar idő szerint hétfő hajnalban kezdődő Australian Open előtt. A patinás angol William Hill például olyannyira számol a világranglista 20. helyén álló magyar lánnyal, hogy a tizenkettedik legmagasabb esélyt adja végső győzelmére.

Egy fontra harminchármat fizet, ha a 19 éves soltvadkerti klaszszis megnyeri az év első Grand Slam-versenyét. Olyan kiváló teniszezőket előz meg a listán, mint az orosz Nadja Petrova (őt 50:1 arányban „adják”) és Jelena Gyementyjeva (66:1) vagy a szlovák Daniela Hantuchová (66:1).

A legesélyesebbnek természetesen a belga világelsőt, Justine Henint ítélik (egy fontra még másfelet sem fizetnek), őt az amerikai Serena Williams és az orosz Marija Sarapova követi.

Szávay helyezése azért is érdekes, mert a múlt év nagy felfedezettjei közül ő áll a legelőkelőbb helyen: mind a fehérorosz Viktorija Azarenka, mind a lengyel Agnieszka Radwanska mögötte található.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik