Robinho veszélyesebb a saját gyerekére, mint a kapura – videó!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.30. 10:53
Az AC Milan nyáron 2016-ig hosszabbító brazilja, Robinho a Sampdoria szombati legyőzését követő másnap gyermekével együtt érkezett edzésre. A hétvége történéseit elnézve, a hónapok óta formán kívül futballozó támadó veszélyesebb saját vére testi épségére, mint az ellenfelek kapujára.

Egyik kezében a csöppség, másik kezében a kormány, a lábán papucs – így tekergett Milanellóban, a piros-feketék edzőközpontjának területén Robinho, s bár nem esett orra kamerák előtt, szülői téren ráférne egy kis komolyság.

A kapu előtt pedig némi összpontosítás. Szombaton Robinho a kihagyhatatlant is kihagyta a Sampdoria elleni bajnokin, a Real Madrid és a Manchester City korábbi támadójának az ellenfél üresen tátongó kapujának torkából, körülbelül egy méterről sikerült mellé belsőznie a lasztit. Tiszta Robin van Persie. Ha berúgja, a Milan három perc alatt dönthette volna el a meccset, Valter Birsa ugyanis a 46. percben szerzett vezetést Allegri csapatának.

Robinho első milánói szezonjában (2011–2012) 14 gólig jutott, az előző szezonban azonban 23 tétmeccsen mindössze kétszer talált a hálóba. A jelenlegi idényben ezt a gólmennyiséget már összehozta hat Serie A-meccsen, a fenti videót elnézve mégis kínosan érezheti magát, hogy nem tart háromnál. És nem a szombati volt az első, hogy a brazil fájdalmasan ordító ziccerben hibázott, igazolva az egyik ismert sportszergyártó szlogenjét, lehetetlen bizony nem létezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik