Íme, Sarapova melbourne-i rucija!

Vágólapra másolva!
2011.01.12. 17:57
null
Nem lehetett nehéz dolga a szabónak Sarapovával (fotók: corrieredellosport.it)
A nagyközönség előtt is bemutatta Australian Openre készült új ruháját Marija Sarapova, a korábbi világelső orosz teniszező.

 


A háromszoros Grand Slam-győztes Sarapovának manapság nem megy annyira a játék, az elmúlt idény nagy részét – hosszú sérülése után – a felzárkózással töltötte, így jelenleg csak a 16. a világranglistán. Ennek ellenére továbbra is az egyik legnépszerűbb sportoló világon, így nem véletlen, hogy a „pipás” sportszergyártó cég kiemelt figyelmét is élvezi.

Nos, az amerikai gyártótól egy világoskék és sárga színekben pompázó ruhát kapott a hamarosan kezdődő melbourne-i viadalra a hosszú lábairól is ismert, 23 éves orosz szépség. A kosaras Sasha Vujaciccsal egy párt alkotó lány – akit 2009-ben a legszexibb teniszezőnőnek választottak – abban bízik, hogy a vidám színek után az eredmények is meghozzák a jókedvét, hiszen az elmúlt évben GS-tornán két negyedik körös eredmény volt a legjobb, amit elért.

Egyébként Sarapova keres a legjobban a világon a sportolónők közül: egy éve megújított szerződése értelmében sportszergyártójától nyolc esztendőn át 70 millió dollárt kap szponzoráció gyanánt – plusz néhány csinos rucit.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik