Alaposan felkavarta az állóvizet a gyönyörű golfozónő – KÉPEK

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.30. 22:07
Paige Spiranac garantáltan a legismertebb női golfozó a világon, ám ezt nemcsak tehetségének, hanem kinézetének is köszönheti – Instagram-oldalát már több mint egymillióan követik. A csinos sportoló kissé felkavarta az állóvizet a nemrég véget ért Dubai Desert Classic golfversenyen: ő lett a torna történetének első női bemondója, ez azonban nem mindenkinek a tetszését nyerte el.

A Marca beszámolója szerint a 24 éves hölgy a feladatot több mint 40 éve végző Ivor Robson helyébe lépett, ám sokak szerint ezt csak a kinézetének köszönheti. Ellenzői úgy érveltek, hogy ezzel a szervezők egyáltalán nem segítik elő a férfiak és a nők közötti egyenlőséget a golfban.Marca beszámolója szerint a 24 éves hölgy a feladatot több mint 40 éve végző Ivor Robson helyébe lépett, ám sokak szerint ezt csak a kinézetének köszönheti. Ellenzői úgy érveltek, hogy ezzel a szervezők egyáltalán nem segítik elő a férfiak és a nők közötti egyenlőséget a golfban.

Támogatói szerint – a golf Anna Kurnyikovájának is becézett – Paige Spiranac csak növeli a sportág népszerűségét, s segít megismertetni azt a fiatalokkal.

Paige a golfozás és a modellkedés mellett egyébként konferenciákon is fellép, már több előadást tartott az internetes zaklatások veszélyeiről.

 




Short game strong. Caption game weak.

64.8k Likes, 823 Comments - Paige Spiranac (@_paige.renee) on Instagram: "Short game strong. Caption game weak."


Always have the best lessons with my swing coach, @ty_hall1 and shout out to all my other swing coaches on hereHaha team effort! #goteam #pxg

37.9k Likes, 539 Comments - Paige Spiranac (@_paige.renee) on Instagram: "Always have the best lessons with my swing coach, @ty_hall1 and shout out to all my other swing..."


60.6k Likes, 742 Comments - Paige Spiranac (@_paige.renee) on Instagram: ""




További képeket ide kattintva böngészhet Paige Spiranac Instagram-oldalán.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik