nemzetisport.hu 2019.06.02 08:39 Frissítve: 2019.06.02 16:26

BL: a megoldás? Pornó! Ezért futott be a modell, akit már mindenki ismer

Ez most azoknak szól, akik nem a Liverpoolnak drukkolnak: megegyezhetünk abban, a Bajnokok Ligája 2019-es döntőjének fénypontja az volt, amikor egy finoman szólva dekoratív hölgy befutott a pályára. Azóta persze mindent tudunk róla, sőt, már az is kiderült, miért pont ő szaladt be.

 

A beszaladását követő tíz percben azonnal meglett persze a hölgy neve, sőt, az Instagram-oldala is: Kinsey Wolanskiról van szó.

Az egyetlen kérdés csupán az volt, miért a „Vitaly Uncensored” felirat szerepelt Wolanski kisasszony felsőjén.

Did I distract #8 a little too much?

A megoldás? A 2014-es világbajnokság és némi pornó.

Az emlegetett Vitalij ugyanis Vitalij Zdoroveckij, akinek a neve a 2014-es világbajnokság döntőjéről lehet ismerős, az orosz férfi ugyanis az öt évvel ezelőtti fináléban rohant be a pályára, hogy reklámozza egy kicsit magát.

Ő a híres Vitalij (Fotó: Twitter)

Zdoroveckij egy „YouTube-celeb”, aki nem túl visszafogott, vicces videóit reklámozta már 2014-ben is, és a testére csak annyit írt akkor „Natural Born Prankster”, ami egyébként a YouTube-on futó műsorának a neve.

És hogy mi köze van ennek az egésznek Kinsey Wolanskihoz? Az Instagramon szárnyaló és azóta már a berohanást is felvállaló „művésznő” Vitalij barátnője.

Can't believe it's already February! Any fun plans for Super Bowl weekend? @hannahelisabethbeauty Thank you @fpskin for the most amazing skin!!! Lashes by @stacylashandskin
És mivel az orosz férfit a vb-n mutatott műsora után a világ összes stadionjából kitiltották, most beküldte kedvesét, hogy reklámozza a „Vitaly Uncensored” nevezetű oldalt.

Ez egyébként hivatalosan szintén „vicces” videókat gyárt, de az egy kattintás után kiderül, a 10 dolláros (kb. 3000 forintos) előfizetéssel látogatható oldal tulajdonképpen pornó, amit úgy jellemeznek: „Vad szívatások. Mellek és fenekek. Szabályok nélkül.”

I T A L I A
A reklám mindenesetre valószínűleg bevált, elég, ha Kinsey Wolanski Instagram-profilját megnézzük: a BL-döntő előtt a közösségi oldalon nagyjából 300 ezer követővel rendelkezett a hölgy, másnap reggel azonban már 1.6 millió rajongója volt.

2020.08.07 20:35:09

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT (összefoglaló), MAROSI GERGELY (percről percre)

A videós büntetők mérkőzésén Memphis Depay szerezte a Lyon továbbjutását jelentő gólt.

2020.08.07 20:03:13

Bajnokok Ligája BACSKAI JÁNOS

Sergio Ramos nagyon hiányzott – Raphaël Varane két gólpasszt is „kiosztott” az angoloknak.

2020.08.06 12:57:12

Bajnokok Ligája GALAMBOS DÁNIEL (Képes Sport)

A Képes Sport megnézte, mi szólhat az olasz, illetve a francia csapat mellett a BL-nyolcaddöntőn.

2020.08.05 22:56:22

Bajnokok Ligája SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Nyilván nem menet közben kell felkészülni az esetleges fennakadásokra.

2020.07.16 20:26:42

Bajnokok Ligája CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. A CAS döntése újabb jelzés arra, hogy az UEFA milyen mértékben ura a helyzetnek. Leginkább a nagyok játékszere, kiszolgálója, akik cserébe egy ideig még hajlandóak a szövetség égisze alatt játszani, ám egyre közelít az idő, amikor megalapítják saját szuperligájukat.