Cheerleadert rendelhet magához az NFL-szurkoló a lelátóra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.31. 14:10
null
Cheerleadert a szurkolók ölébe! (forrás: yahoo.com)
Az NFL nagyjából két éve már azt észleli, hogy a szurkolók többsége a technikai lehetőségeknek hála inkább otthonról nézi a meccseket, és nem akar kilátogatni a helyszínre..

Ennek a tendenciának a megfordítására kezdtek koncentrálni. Ezért egy új appot fejjlesztettek ki, amellyel a szurkolók „még közelebb" kerülhetnek a pályához, és persze a ponponlányokhoz is.

A lényeg az, hogy különleges információkkal látják el a helyszínen megjelenteket, akik a meccs előtt és a meccs után a pályán vetélkedőkben vehetnek részt, sőt a helyükhöz rendelhetnek cheerleadereket is.

Az Atlanta Falcons, a Seattle Seahawks és a Tampa Bay Buccaneers már az előző idényben tesztelte a programot. Maga az app nem kerül pénzbe, viszont az extra szolgáltatásokért fizetni kell. Például a cheerleaderekért. A bevétel a klub számlájára kerül.

Az Atlanta Falcons az egyik csapat, amelyik 2014-ben játszani fog a Wembleyben, ezért a londoni szurkolók remélik, hogy náluk is érvényesítik a kedvezményeket. Hogy megkapják-e ugyanazokat a lehetőségeket, mint a tengerentúlon, az még kérdés. Az viszont biztos, hogy a következő idénytől már az NFL-csapatok fele fogja alkalmazni az appot.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik