Ellopták Rosberg sisakját, a szurkolókkal nyomoztat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.18. 13:14
null
Nico Rosberg sisakját megfújták, rajongói segítségét kéri (Fotó: Action Images)
A Twitteren kérte rajongói segítségét egy bűntény felderítése ügyében Nico Rosberg, a Formula–1-ben szereplő Mercedes német pilótája. Rosberg állítása szerint sisakját a Német Nagydíj futamának napján egy besurranó tolvaj ellopta a csapat garázsából, és azóta sem került meg – ezért fordult a nyilvánossághoz a mikorblogon és hivatalos oldalán is.

 

„A bukósisakomat ellopták a csapatom garázsából, arra kérlek benneteket, segítsetek megtalálni” – írta a német versenyző, aki a 2013-as idényben két futamon, Monacóban és Silverstone-ban is a dobogó legtetejére állhatott. A pilóta abban bízik, feltűnően sárga fejvédőjére rajongói rátalálnak az interneten, hátha valaki a világhálón keresztül szeretne egy nagyobb összegért megválni tőle.

Rosberg hivatalos oldalán minden szükséges információt megosztott, ami szükséges lehet a fejvédő azonosításához. A tolvaj akcióját térfigyelő kamerák is rögzítették.

A tolvaj akció közben. Megrendelésre dolgozott? (Forrás: nicorosberg.com)
A tolvaj akció közben. Megrendelésre dolgozott? (Forrás: nicorosberg.com)

A jelek szerint Rosberget a sors bünteti: a német pilóta 2009-ben egyszer már bejelentette, hogy eltűnt/ellopták a sisakját, de később kiderült, mindössze egy PR-akcióról volt szó.

Egy külön a Formula–1 pilótái részére gyártott Schubert sisak ára nagyjából egy millió forint, eszmei érték persze ennél jóval több is lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik