Barca: véget ért a hadjárat, lemondtak Coutinhóról – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.22. 14:38
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona lemondott Philippe Coutinho megszerzéséről.

Mint arról beszámoltunk, az FC Barcelona sportigazgatója, Robert Fernández megerősítette, hogy tárgyalásban állnak a Liverpoollal Philippe Coutinho szerződtetésének ügyében. Az angolok a harmadik, 125 millió eurós ajánlatot elutasították, majd ezt követte egy negyedik, immár 135 millió eurós megkeresés is a Barca részéről.tárgyalásban állnak a Liverpoollal Philippe Coutinho szerződtetésének ügyében. Az angolok a harmadik, 125 millió eurós ajánlatot elutasították, majd ezt követte egy negyedik, immár 135 millió eurós megkeresés is a Barca részéről.

A Liverpool azonban hajthatatlannak bizonyult – egybehangzó brit lapértesülések szerint Jürgen Kloppék 135 millió euróból sem kértek, a Barcelona pedig ezt követően elfogadta, hogy Coutinho marad a Liverpoolnál, és ezen a nyáron biztosan nem csatlakozik a katalánokhoz.

Úgy tudni, a Liverpool vezetősége Klopp-pal karöltve egyetértett abban, hogy a brazil támadót már nem tudnák megfelelően pótolni a transzferidőszak zárásáig, így a játékos marad az egyesületnél.

Robert Fernández korábban elmondta, Coutinho mellett Ousmane Dembélé, a Borussia Dortmund csillaga szerepel a Barca kívánságlistáján, így ezek után vélhetően Németországba vezet a spanyol gigász útja, hogy megszerezze a 20 éves Dembélét a BVB-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik