Barcelona: megerősítették, tárgyalnak a Poollal Coutinhóról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.18. 17:34
null
Vajon láthatjuk még Philippe Coutinhót Liverpool-mezben? (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona sportigazgatója, Robert Fernández megerősítette, hogy tárgyalásban állnak a Liverpoollal Philippe Coutinho szerződtetésének ügyében.

 

„Jelenleg is tárgyalunk, ez az igazság. Minden tisztelet mellett, a megegyezéshez logikusan időre van szükség” – mondta a sportigazgató, aki elárulta, a brazil klasszis mellett valóban Ousmane Dembélé a másik kiszemelt.

„Még mindig van időnk, remélhetőleg sikerül haladnunk az ügyben. Való igaz, Coutinho és Ousmane Dembélé is a kívánságlistánkon szerepel, mindkettőjüket szeretnénk szerződtetni.”

Mint beszámoltunk róla, a Barca korábban két ajánlatot tett a brazil klasszisért, ezeket azonban az angol együttes elutasította, majd hivatalos közleményben jelezte, hogy semmilyen körülmények között sem válik meg Coutinhótól. A közleményre válaszul a támadó hivatalos távozási kérelmet adott be, így próbálva nyomást gyakorolni a liverpooli klubvezetőségre.

A BBC beszámolója szerint a katalánok másodjára egy 85 + 15 millió eurós szerződést tettek le az asztalra a válogatott támadóért, aki 2013-ban alig tízmillió euróért igazolt a Liverpoolhoz az olasz Internazionalétól.

Coutinho – hivatalosan hátsérülés miatt – nem volt tagja a Liverpool keretének kedd este a Hoffenheim elleni BL-selejtezőn, melyet az angolok idegenben 2–1-re megnyertek.

A legfrissebb hírek szerint a „vörösök” a Barcelona harmadik, 125 millió eurós ajánlatát is elutasították.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik