nemzetisport.hu 2017.08.23 10:59 Frissítve: 2017.08.23 11:28

Barca: az utolsó próbálkozás? 150 millió euró Coutinhóért

A Sky Sports News értesülései szerint az FC Barcelona 150 millió eurós ajánlatot készül tenni Philippe Coutinhóért, a Liverpool brazil válogatott labdarúgójáért.

Philippe Coutinho a Liverpool mezében – a kérdés, hogy szeptembertől milyen szerelésben láthatjuk? (Fotó: AFP)

 

Mint ismert, a Liverpool az első három megkeresést visszautasította, ám a katalánok a kedden megjelent hírekkel ellentétben mégsem adják fel, és még mindig nem mondtak le a 25 éves támadóról. A Barcelona negyedik ajánlata a legfrissebb információk szerint nem 135, hanem 150 millió euróról (138 millió fontról) szól.

„JELENLEG IS TÁRGYALUNK”

„Jelenleg is tárgyalunk, ez az igazság. Minden tisztelet mellett, a megegyezéshez logikusan időre van szükség” – mondta a múlt héten Robert Fernández, az FC Barcelona sportigazgatója, aki elárulta, a brazil klasszis mellett valóban Ousmane Dembélé a másik kiszemelt.

„Még mindig van időnk, remélhetőleg sikerül haladnunk az ügyben. Való igaz, Coutinho és Dembélé is a kívánságlistánkon szerepel, mindkettőjüket szeretnénk szerződtetni.”

A Sky Sports News arról ír, hogy a katalánok 101 millió fontos vételárban gondolkodnak, míg további 37 milliót a futballista szereplésétől tennének függővé. A bónuszpénz állítólag Coutinho Bajnokok Ligája-mérkőzéseinek számához kapcsolódna, tehát a Liverpoolnak valószínűleg nem kellene attól tartania, hogy nem kapja meg az extra összeget.

A brit honlap spanyolországi forrása nem derűlátó Coutinho átigazolása kapcsán, a meg nem nevezett személy ugyanis úgy véli, az FC Barcelona nem gondolhatja komolyan, hogy a brazil támadóhoz ragaszkodó Liverpool álláspontja egyik napról a másikra megváltozik az ügyben, arról nem beszélve, hogy Coutinho a nyilvánosság előtt egyszer sem jelentette ki, hogy távozni akar – noha a nemzetközi sportsajtó hetek óta erről ír.

Ezeket az információkat megerősítik Jürgen Klopp szavai, akit keddi sajtótájékoztatóján kérdeztek a Coutinho-ügy jelenlegi állásáról.

„Belefáradtam abba, hogy ötszázszor kell válaszolnom ugyanarra a kérdésre. Semmi nem változott, és semmi nem is fog változni” – szögezte le a Liverpool menedzsere.

2021.04.16 23:59:42

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. A Messit felfedező Carles Rexach szerint a Barcelona nélkül Messi sohasem lett volna az általunk ismert játékos; mindenképp nagy futballista vált volna belőle, de egyáltalán nem biztos, hogy máshol is ekkora világsztárt neveltek volna belőle.

2021.04.10 18:19:31

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Gyönyörű és szerencsés gól, piros lap, kapufák, kihagyott ziccerek, meg nem adott büntetők: ez volt az el Clásico.

2021.04.05 20:49:23

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nagyon fontos három pontot szereztek a katalánok a nagyon tartalékos, de jól futballozó Valladolid ellen.

2021.04.05 12:52:04

Spanyol labdarúgás T. D.

„Azt mondtam, inkább játszani akarok. De aztán akaratom ellenére odavittek hozzá.”

2021.04.03 20:44:16

Spanyol labdarúgás P. K.

A 2020-ról elhalasztott fináléban egy 11-es döntött a San Sebastián-i csapat javára a Bilbao ellen.