Barca: a szélsőt kölcsönadnák, brazil kiszemelt Alves helyére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.14. 13:05
Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona ismét kölcsönadná Gerard Deulofeut, aki a legutóbbi szezonban az Everton alkalmazásában állt, valamint érdeklődik a Sao Paulo jobbhátvédje, Douglas iránt.

A legfrissebb spanyol sajtóinformációk alapján a Barcelona ismét kölcsönadhatja 20 esztendős játékosát, a korosztályos válogatott Gerard Deulofeut, aki a 2013–2014-es idényben 25 angol bajnokin három gólt és négy gólpasszt jegyzett az Everton színeiben.Gerard Deulofeut, aki a 2013–2014-es idényben 25 angol bajnokin három gólt és négy gólpasszt jegyzett az Everton színeiben.

A támadósor mindkét szélén bevethető futballista Luis Enrique vezetőedző megítélése szerint előrejátékban segítségére lehetne a Barcelonának, de védekezésben még sokat kell fejlődnie, ezért a katalánok átmenetileg ismét megválnának tőle, a Sevilla pedig már be is jelentkezett érte.

A két klub jó viszonyt ápol egymással, annak idején Daniel Alves, Seydou Keita és Adriano is az andalúziai városból került Barcelonába, az idén pedig Denis Suárez játékjogáért cserébe Ivan Rakitic szerződött a gránátvörös-kékekhez.

Hír még a katalánok háza tájáról, hogy állítólag sokallják a Fiorentinát erősítő Juan Cuadrado kivásárlási árát – bár végérvényesen még nem tettek le a megvételéről –, ezért a figyelmük inkább a Sao Paulo utánpótlás-válogatott brazil jobbhátvédje, Douglas felé irányult.

A Copa Sudamericana-győztes 24 esztendős védőért állítólag hatmillió eurót kellene fizetnie a Barcelonának, amely egyre inkább hajlana Dani Alves eladására, csakhogy a tapasztalt bekkre – főképp magas fizetése miatt – nincs igény a piacon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik