Daniel Alves: A Sevilla fontolja meg a Chelsea ajánlatát

Vágólapra másolva!
2007.08.08. 20:06
Daniel Alves, a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sevilla csapatának jobb oldali védője követeli jelenlegi klubjától, hogy hallgassa meg a Chelsea ajánlatát. A brazil védő nem szeretné elszalasztani a lehetőséget, hogy Jose Mourinho együttesében szerepelhessen.
Daniel Alves augusztus 15-én már nem akar pályára lépni a Sevillában
Daniel Alves augusztus 15-én már nem akar pályára lépni a Sevillában
Daniel Alves augusztus 15-én már nem akar pályára lépni a Sevillában
Daniel Alves augusztus 15-én már nem akar pályára lépni a Sevillában

A huszonnégy éves brazil védő nem csinált eddig sem titkot abból, hogy szeretne eligazolni az idén az UEFA-kupa címét megvédő spanyoloktól Európa egyik sztárcsapatába - a szíve most a Chelsea-hez húz.

Az angol gárda is érdeklődik a játékos iránt, hiszen Jose Mourinho vezetőedzőt edig nem győzte meg sem Paulo Ferreira, sem pedig Glen Jonhson teljesítménye, így szüksége lenne egy jobb oldali védőre.

„Ez egy nagyszerű lehetőség a karrieremben, és nem szeretném elszalasztani” – nyilatkozta Alves, akinek az ügynöke egyébként már számos elitcsapattal tárgyalt.

„Hogyha eléggé tisztelnek engem, akkor meg kell fontolniuk a Chelsea ajánlatát – nyilatkozta a hátvéd, akinek az értékét mintegy 20 millió euróra tartják – Úgy érzem, hogy az elmúlt négy és fél év alatt, amit itt töltöttem kifogástalanul viselkedtem a klubbal szemben, és remélem, hogy a Sevilla viszonozza ezt.”

„Nem szeretnék rossz viszonyban elválni jelenlegi klubomtól, de már korábban is mondtam, hogy egy elitklubban szeretnék játszani – folytatta Alves. – Azonban most itt van ez a lehetőség, és nem szeretném, ha ez a hajó elúszna.”

„Az ügynököm most volt Angliában egyeztetni a Chelsea-vel az értem tett ajánlatról, és azt elmondhatom, hogy nagyon szeretnék odaigazolni.”

A brazil válogatott játékos mindenképpen szeretné, ha eldőlne sorsa a Sevilla AEK Athén elleni Bajnokok Ligája-selejtezőig, amit augusztus 15-én rendeznek.

„Ha játszom azon a meccsen, az azt jelenti, hogy a BL-ben nem léphetek már pályára másik csapat mezében, szóval remélem, hogy minden rendeződik addig – zárta mondandóját Alves.

A spanyol gárda az elmúlt években elvesztette már néhány meghatározó játékosát, például Jose Antonio Reyest, Julio Baptistát és Sergio Ramost is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik