Lalas 100 millió dollárért hajlandó tárgyalni Beckhamről?

Vágólapra másolva!
2007.06.17. 13:24
Alexi Lalas, a Los Angeles Galaxy futballklub igazgatója a Mirror című brit lap szerint azt mondta: készek visszaadni a Real Madridnak David Beckhamet, amennyiben a királyi gárda letesz az asztalra 100 millió amerikai dollárt.

David Beckham január 11-én jelentette be, hogy elhagyja a Real Madridot, mert ötévs szerződést írt alá a Galaxyvel. Az új megállapodás július 1-jén lép hatályba, és 250 millió dollár értékű.

Fabio Capello először mellőzte az angol középpályást, de nemrégiben újra bizalmat szavazott neki, és Becks azóta fantasztikusan szerepel mind a madridi együttesben, mind a válogatottban.

Ramon Calderon, a Real elnöke a héten újabb szerződést ígért a futballistának, ő azonban kijelentette: a Galaxyvel aláírt megállapodása nem teszi lehetővé, hogy visszatáncoljon, ezért ma lép pályára utoljára az együttesben.

Hozzátette: januárban a királyi klub még nem akarta meghosszabbítani leejáró szerződését, ezért döntött a távozás mellett.

Sokan azt hitték, a történet ezzel lezárult, Alexi Lalas nyilatkozata azonban új elemmel gazdagította a sztorit.

„Nincs kétségem afelől, hogy a Real Madrid akarja Beckhamet, mi azonban nagyon sok pénzt fektettünk már bele ebbe az üzletbe” – mondta az egykori futballista.

„Ugyanakkor ha százmillió dolláros ajánlatot tesznek, akkor, lévén, hogy ez egy üzleti vállalkozás, bármilyen javaslatot örömmel meghallgatunk. Én viszont nem látom, hogy valami ilyesmire készülnek.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik