Női röpi Extraliga: Kaposváron nyert a Szent Benedek

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2022.03.04. 20:41
A balatonfüredi Szent Benedek RA 3:2-re nyert Kaposváron a női röplabda Extraliga alapszakaszának pénteki mérkőzésén – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

A hazaiaknál az azeri Nikalina Basnakova húsz, a vendégeknél a szerb Milena Koprivica 22, Kiss Gréta 19 pontot ütött.

A fürediek a harmadik, a somogyiak az ötödik helyen zárták az alapszakaszt – emlékeztetett az állami hírügynökség.

A fürediek a harmadik, a somogyiak az ötödik helyen zárták az alapszakaszt – emlékeztetett az állami hírügynökség.

RÖPLABDA
NŐI EXTRALIGA
ALAPSZAKASZ, 14. FORDULÓ
1. MCM-Diamant Kaposvár–Szent Benedek RA 2:3
(17, –20, –17, 23, –11)
Kaposvár Aréna, 300 néző. V: Tillmann, Barabás.
KAPOSVÁR: Grbac 3, Matics 16, Wirth 6, Basnyakova 20, Szedmák 12, Lemmens 7. Csere: Szpin (liberó), Hegyi. Vezetőedző: Vincent Lacombe.
SZBRA: Bleicher 1, Szavovics 9, Koprivica 22, Sztijepics 15, Kiss G. 19, Vacsi 5. Csere: Fáth, Baksa (liberók), Jimerson 8, Iosia, Lekics 5. Vezetőedző: Dejan Desnica.
MESTERMÉRLEG
Vincent Lacombe:
– Sikerült jól kezdenünk a mérkőzést. Sajnos a második szettben elvesztettük a ritmusunkat és a magabiztosságunkat, aminek köszönhetően gyorsan szett hátrányba kerültünk. A negyedik játszmában ismét jó játékot mutattunk. A döntő szett sosem egyszerű, sajnos elvesztettük az agresszivitásunkat. Következő feladatunk, hogy felkészüljünk a rájátszás mérkőzéseire.
Dejan Desnica: – Ez volt az utolsó mérkőzésünk alapszakaszban és fontos volt a győzelem. Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz a meccs. Kemény edzések vannak mögöttünk és ez érződött is a játékunkon. Ismét bebizonyosodott, hogy nem lehet félvárról venni semelyik csapatot, mert könnyen csúnya meglepetésbe futhatunk vele. Megszereztük az alapszakasz harmadik helyét, most pedig jön a nagy feladat, a Magyar Kupa döntő. Ott is kemény küzdelem vár ránk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik