Női röpi: hosszabbított görög vezetőedzőjével a Vasas

Vágólapra másolva!
2023.01.29. 20:19
A bajnoki és Magyar Kupa-címvédő Vasas Óbuda női röplabdacsapata 2026 nyaráig szerződést hosszabbított Jannisz Atanaszopulosszal, az együttes görög vezetőedzőjével.

A 44 éves tréner 2021 nyarán érkezett a fővárosaikhoz, akikkel első idényében triplázott: a hazai sorozatok mellett a Közép-európai Ligában is aranyérmet szerzett.

„Boldog vagyok és megtisztelőnek tartom, hogy a vezetőség bízik bennem és megkaptam a lehetőséget a hosszú távú közös munkára. Hiszek abban, hogy a csatlakozásom óta előrelépett a csapat és a klub is, a most felvázolt hosszabb távú koncepció pedig elnyerte a tetszésemet” – fogalmazott az együttes honlapján vasárnap a görög szakember, aki korábban Németországban és Görögországban is ünnepelhetett kupagyőzelmet, valamint bajnoki címet.

„Atanaszopulosz fantasztikus munkát végzett az elmúlt másfél évben, amit igazol a tavalyi szezon eredménysora, valamint csapatunk idei szereplése is. A játékosok szeretnek vele dolgozni és a stábot is remekül vezeti. Külön öröm számomra, hogy bár igen nívós csapatok keresték, továbbra is lát perspektívát a közös munkában és hosszabb távra is elköteleződött a Vasas Óbuda mellett” – jelentette ki a szerződéshosszabbítás kapcsán Sarlós Márton, a csapat ügyvezetője. Hozzátette, közös cél, hogy évről évre fejlődjön a klub és az európai színtéren is egyre jobb eredményeket érjen el

A Vasas a magyar sorozatokban a mostani idényben veretlen, a Bajnokok Ligájában pedig négy forduló után egy szerzett ponttal csoportja negyedik helyén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik