Férfi röplabda Magyar Kupa: barcikai előny az elődöntőben

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.01.27. 21:05
null
A Kazincbarcika legyőzte a Pénzügyőrt (Észak-Magyarország/Ádám János)
A címvédő Pénzügyőr 3:1-re kikapott a Kazincbarcika vendégeként a férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, szerdán.

A párharc visszavágóját február 17-én játsszák Budapesten, a szezonbeli első vereségüket elszenvedő fővárosiak már csak aranyszettel juthatnak fináléba. A két csapat a mostani szezonban eddig egyszer találkozott egymással, akkor a borsodi bajnoki mérkőzésen 3:1-es fővárosi győzelem született.

FÉRFI RÖPLABDA MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS:
Kazincbarcika–Pénzügyőr 3:1
(20, –23, 15, 25)
Kazincbarcika. V: Jámbor, Csizmarik.
VRCK: Ciupa 9, Juhász 11, Árva 18, Mineiro 21, Mihalj 9, Páez 1. Csere: Dudás (liberó), Csizmadia, Péter M. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
PSE: Rása 8, Magyar, Reffatti 13, Pedrao 7, Kovács Z. 15, Kiss D. 5. Csere: Feliciano (liberó), Solti, Tordai 4, Szabó V. Vezetőedző: Jókay Zoltán.
MESTERMÉRLEG
Toronyai Miklós:
– Megint jól kezdtük a mérkőzést, és örültem, hogy a csapatom maximálisan odatette magát. Nem mindig játszottunk jól, de a végén most mi voltunk a pontosabbak, és végig harcoltunk. Most nem a koncentrációval volt baj a második szettben, hanem egyszerűen görcsössé váltunk. A negyedikben egyet kértem a fiúktól: csak a következő labdamenetre figyeljenek, és együtt húzzák előre egymást. Most átléptük az árnyékunkat, és ez erőt kell, hogy adjon a folytatásra.
Jókay Zoltán: – A játék képe alapján teljesen megérdemelten nyert a Barcika, mert amikor volt esélyünk játszmát nyerni, akkor is őket segítettük. Sajnos csapatszinten voltunk nagyon gyengék. A következő mérkőzésre is felkészülünk, és remélem, hogy aranyjátszmában fog eldőlni a továbbjutás sorsa.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik