Férfi röpi Extraliga: csak az ötödik meccs dönt a bronzról

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.04.15. 19:55
null
Még nem dőlt el a bronzérem sorsa (Fotó: Észak-Magyarország/Kozma István)
A Vegyész RC Kazincbarcika házigazdaként 3:0-ra legyőzte a MAFC-BME-t a férfi röplabda Extraliga csütörtöki játéknapján, a harmadik helyért zajló párharc negyedik mérkőzésén. Az ötödik összecsapásra vasárnap kerül sor Budapesten.

 

RÖPLABDA
FÉRFI EXTRALIGA
A 3. HELYÉRT, 4. MÉRKŐZÉS
Vegyész RC Kazincbarcika–MAFC-BME 3:0
(14, 26, 13)
Kazincbarcika. V: Adler, Jámbor.
Vegyész: Páez 4, Ciupa 21, Juhász 7, Árva 5, Mineiro 10, Mihalj 8. Csere: Dudás (liberó), Bibók 1, Budai 4, Csizmadia. Vezetőedző: Toronyai Miklós.
MAFC: Kovács S., Csoma 6, Georgiev 13, Eke 3, Dimitrov, Vaszilev 4. Csere: Bene (liberó), Benkő 1, Bakóczy 1, Szabó Barna 1, Szabó Balázs. Vezetőedző: Nagy Péter.
MESTERMÉRLEG
Toronyai Miklós: – Úgy mentünk bele ebbe a csatába, mint amikor tettük az alapszakasz végén. Most is győzelmi kényszerben voltunk, és úgy érzem, higgadtan kezdtünk, semmi görcs nem volt rajtunk. Örülök, hogy nyomás alatt így tudtunk teljesíteni. A másodikban jött egy hullámvölgy, a MAFC a mi hibánkból élt, és jött vissza, de nagy akarással és hajtással megnyertük, és a lendületet át tudtuk vinni a harmadik szettre is. Akkor már pihentetni is volt lehetőség néhány kulcsjátékost.
Nagy Péter: – Úgy gondolom felesleges túlelemezni ezt a mérkőzést, akinek van önkritikája, az tudja mi történt a pályán. Az 5. mérkőzésen, otthon, mindenképpen győzni szeretnénk!
Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik