Testvéri szeretet a csúcson – gyönyörű levéllel köszöntötte bajnok ikrét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.16. 11:35
null
Sugárzó büszkeség: Lieke Wevers (jobbra) köszönti olimpiai bajnok ikertestvérét, Sannét (Fotó: Reuters)
Hollandia 88 év után nyert ismét olimpiai aranyérmet női tornában: 1928-ban a csapat, most egy apa-ikerlányok családi egység tagja, Sanne Wevers állhatott a dobogó tetejére, miután többek között a favorit Simone Biles-t is legyőzte a gerenda szerenkénti döntőjében.

Sanne ikertestvérével, a nála hat perccel fiatalabb Liekével kezdett tornázni, édesapjuk, Vincent Wevers irányítása alatt. Mindketten klasszis tornásszá váltak: Lieke a 2015-ös Európai Játékokon nyert négy érmet (gerendán aranyat), míg a világ- és Európa-bajnoki érmes Sanne a riói gerendadöntőben feltette a koronát pályafutására. Testvéri féltékenykedésről nem nagyon lehet szó – Lieke gyönyörű sorokkal köszöntötte nővérét győzelme után.

„Én vagyok a világ legbüszkébb ikertestvére! Sanne – megcsináltad, Te lettél az arany gerendakirálynő, az olimpiai bajnok! Valahol legbelül tudtam, hogy van erre esély, de ennél sokkal fontosabb, hogy Te hittél a nagy álmodban. Csodállak, teljes szívemből, Te vagy a legszebb ember az életemben, hálás vagyok, hogy nap mint nap a közeledben lehetek! Sosem feledem ezt a pillanatot, SZERETLEK!” – üzente testvérének győzelme után.

A Wevers ikrek együtt ünnepelték az aranyat (Fotó: Reuters)
A Wevers ikrek együtt ünnepelték az aranyat (Fotó: Reuters)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik