Rio 2016: a „csalózó” bokszoló lenyűgöző ajándékot kapott az 5 évestől – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.17. 19:52
A riói olimpián az 56 kilós ökölvívók között induló Michael Conlan számára a nyolcaddöntő jelentette a végállomást, miután óriási meglepetésre egyhangú pontozásos vereséget szenvedett jóval gyengébb orosz ellenfelétől. A Londonban bronzérmes ír sportoló kiborult a mérkőzés után, korruptnak és csalónak nevezte a rendszert, és kijelentette, hogy így nem hajlandó többet bokszolni. A rendkívül csalódott 24 éves sportoló azonban olyan vigasztaló ajándékot kapott otthonról, amelyet valószínűleg sosem fog elfelejteni.

„Szia, Michael! A nevem Finn McManus, és ötéves vagyok. Láttam a küzdelmet Rióban, és neked kellett volna nyerned, mert te vagy a legjobb bokszoló a világon. Oda szeretném adni az iskolai érmemet neked, mert győztes vagy. Remélem, hogy tetszeni fog.„Szia, Michael! A nevem Finn McManus, és ötéves vagyok. Láttam a küzdelmet Rióban, és neked kellett volna nyerned, mert te vagy a legjobb bokszoló a világon. Oda szeretném adni az iskolai érmemet neked, mert győztes vagy. Remélem, hogy tetszeni fog.

Üdvözlettel:
Finn”

Az üzenet és az érem (Forrás: Facebook)
Az üzenet és az érem (Forrás: Facebook)

Az üzenet és az ajándék természetesen eljutott az ír ökölvívóig, aki a Twitteren köszönte meg a kedvességet.

„Felemelő üzenet egy fiatal fiútól. Ha valaki esetleg ismeri, akkor mondja meg neki, hogy van számára egy ajándékom” – írta Conlan.



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik