Serie A: nem hosszabbítja meg szerződését a szerb gólvágó

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.05. 12:49
null
Dusan Vlahovics (Fotó: AFP)
Az olasz élvonalbeli Fiorentina elnöke, Rocco Commisso a klub hivatalos honlapján közleményben jelezte, Dusan Vlahovics, a firenzei együttes szerb labdarúgója elutasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát.

 

Commisso elárulta, Vlahovics lett volna a Fiorentina történetének legjobban fizetett futballistája. Az elnök hozzátette, többször módosították az ajánlatot, hogy eleget tegyenek Vlahovics kéréseinek. Végül azonban a játékos úgy döntött, nem hosszabbít a firenzei gárdával.

Vlahovics 2018 nyarán nevelőegyesületétől, a Partizan Beogradtól igazolt az olasz első osztályú alakulathoz, amelynek színeiben 84 Serie A-s mérkőzésen összesen 31 gólt szerzett.

A tízszeres szerb válogatott támadónak a 2022–2023-as idény végéig érvényes szerződése van a Fiorentinával. Commisso azt nyilatkozta, tiszteletben tartják Vlahovics döntését, s igyekeznek megtalálni a lehető legjobb megoldást.

Vlahovicsot a nyáron több klubbal szóba hozták, többek között arról lehetett olvasni, hogy a spanyol élvonalban címvédő Atlético Madrid szerződtetné.

A Fiorentina hét forduló után az ötödik helyen áll az olasz bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik