CS. M. 2022.01.28 19:54 Frissítve: 2022.01.28 22:44

Serie A: Dusan Vlahovics már a Juventus játékosa – hivatalos

A Serie A-ban szereplő Juventus péntek este hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a 22 éves szerb csatárt, Dusan Vlahovicsot a Fiorentinától. 

Vlahovics délután megérkezett az orvosi vizsgálatokra, estére aláírt (Fotó: Getty Images)

A 22 éves (pénteken szülinapos) Dusan Vlahovics egészen elképesztő idényt fut eddig, hiszen 17 bajnoki gólnál jár, amivel holtversenyben vezeti a Serie A góllövőlistáját. A Fiorentinát három és fél idényen át erősítő szerb csatár esetleges klubváltásával kapcsolatban hónapok óta keringtek a pletykák, de péntek este pont került az ügy végére.

A bajnoki szereplését tekintve igencsak döcögős idény futó Juventus ugyanis 70+10 millió eurót fizet majd ki Vlahovicsért a firenzeieknek, három részletben. Ami biztos, hogy az átigazolás már hivatalos, hiszen a torinóiak is beszámoltak róla hivatalos felületeiken. 

Az átigazolás körülményeiről, s vélhető következményeiről ITT írtunk korábban.  

VLAHOVICS BEMUTATKOZÓ VIDEÓJA A JUVENTUSNÁL


A bejelentés előtt a Juventus hivatalos Twitter-oldala már az orvosi vizsgálatokról is posztolt. 

2022.05.24 22:36:49

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Hogy mégis sikerült, az nem az anyagiaknak köszönhető, hiszen a Juventus és az Internazionale lehetőségei még mindig jobbak voltak, és erősebb a keretük. A Milan sikeréhez mindenekelőtt jó döntések kellettek, nemcsak a vezetőedző, hanem a játékosok kiválasztásában is.

2022.04.25 21:07:51

Olasz labdarúgás B. J.

Sokkal jobban kezdett a házigazda, de meglett a böjtje a kihagyott helyzeteknek és a védelmi kihagyásoknak.

2022.04.23 20:13:57

Olasz labdarúgás KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Kell egy olyan nóta, amelynek az első sora, az első traktusa hallatán minden egyes kékbe, zöldbe, pirosba, lilába öltözött szurkoló felpattan a helyéről, hogy abban a néhány másodpercben bizonyítsa az egész világnak, na meg nem utolsósorban önmagának: ahol éppen áll, az pillanatnyilag a földkerekség legtutibb helye.

2022.04.11 21:11:47

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Magam is félve írom le, mert nem titkolom, hogy igencsak szimpatizálok az AS Romával, mégis ki kell mondani: az az ember érzése, hogy ez a csapat valahogy nem a győzelemre született. Erős kijelentés lenne? Igazságtalan is? Tudománytalan is? A tényekkel nehéz vitatkozni, és tény, hogy a csapat 14 éve nem nyert semmit.